Severina Vučković i Sofija Todorović
Foto: Alo/Ata images/Prinstcreen

Sofija Todorović još jednom je šokirala narod Srbije svojim postupcima i stala na stranu osobe koja žigoše srpski narod i proglašava ih genocidnim. Ona se ovim rečima obratila pevačici Severini:

- Draga moja Severina, moje ime je Sofija Todorović, iz Srbije sam, samo želim da ti kažem da si jedna velika inspiracija i postoje mnogo žene koje inspiriše tvoja neustrašivost da kažes stvari koje nisu uvek baš popularne, ali je veoma važno da ih govorimo zarad budućnosti koju žele mnogi, a to je budućnost u kojoj je mir ultimativna vrednost, a pravda nije privilegija. Ja radim u organizaciji Inicijativa mladih za ljudska prava u Srbiji, a imamo i kancelariju u Zagrebu, sve što si rekla za Srebrenicu je toliko važno, a pre svega tačno.

 

 

- Severina je boginja, a za mir nam je potreban ceo region, mnogo solidarnosti i razumevanja. Žene će spasiti svet. To je tako - napisala je Sofija na društvenoj mreži X.

Podstemo, Severina je bez trunke srama izjavila da je u Srebrenici bio genocid i time javno poručila da su Srbi genocidan narod.

- U Srebrenici je bio genocid, kako god oni to nazivali, mali zločin, srednji ili veliki zločin. Radi se samo o tome da bi neka država trebala platiti odštetu, i da samo zbog toga oni ne priznaju da se to tako zove - rekla je pevačica.

 

 

Inače, Todorovićeva je javnosti postala poznata kada se slikala sa kačketom s obeležjem tzv. države Kosovo. Nešto pre izbora ona je otvoreno podržala Đilasovu listu koja je na izborima doživela debakl.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (11)

Loading
Nena

25.05.2024 21:29

Ocvala jahtarica i njena drugarica verovatno iz istog posla, snimanja unutrasnjosti jahti. Lep posao, verovatno i dobro placen

Ana

25.05.2024 21:57

Dok je severina počela da bistri politiku,djavo nas ja poneo!!!! Snimaj filmiće to ti bolje ide. Ostavi se ti srebrenice! Treba joj zabraniti ulazak u Srbiju.

ISTINA

25.05.2024 22:00

Mi smo cudo od naroda i drzave!Svaka šuga moze da pljuje šo nama i drzavi i to tolerisemo!Ma takvima treba pokazati vrata i nek idu tamp gde im je bolje.Zato nam i jeste ovako!

baba

25.05.2024 22:19

Ti radis za ljudska prava ti si obicna ocijukslica

soko

25.05.2024 22:26

Neznaju oni ni za pravda ni za istinu nevole srbiju vrata im otverena put pod noge pa kod kurtija

Penzioner

25.05.2024 22:27

Gospodjici oduzeti drzavljanstvo i deportovati na Kosovo kod Kurtija! Severini naravno zabraniti ulaz o Srbiju!

doko

25.05.2024 22:28

Jasenovac pod hitno rezoluciju o genocidu Oluju isto

Sale

25.05.2024 22:37

Pa zašto oca spodoba živi u Srbiji kad smo genocidan narod.A o ovoj Severini nemam komentara.