Severina tužila Fejsbuk
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Severina je u poslednjem periodu poznata po kako direktnim tako i indirektnim provokacijama na račun Srbije.

Pevačica je sinoć nastupila na Cetinju povodom obeležavanja Dana nezavisnosti Crne Gore, a mnogi su ovo doživeli kao novi udarac.

Hrvatska pevačica je opet, kao po običaju, “peckala” izjavama sa bine, pa je tako ovaj put na Cetinju poručila da joj je koncert poseban.

 

 

- Dolazim iz Splita i gde god dođem smatraju me svojom. Želim vam srećan Dan nezavisnosti Crne Gore. Verujte, nijedan koncert nije isti, ovaj je svakako poseban. Ja vas molim za jedan aplauz za organizatore, koji su ovo sa srcem radili večeras - istakla je Severina.

"Srebrenica je genocid"

Severina je svojevremeno komentarisala i medije u Srbiji za koje je rekla da su joj gadni i režimski.

- Ja sam ustaša jer sam rekla da je u Srebrenici bio genocid, što je bio genocid, kako god to oni nazivali. Veliki zločin, mali zločin, mislim, ili srednji zločin, ali radi se samo o tome da bi, u stvari, ako je bio genocid, neka država trebalo toj državi da plati odštetu. Mislim da samo zato oni ne priznaju da se to tako zove - rekla je gostujući svojevremeno na BIH RTV, a onda popljuvala i srpske medije:

- U Srbiji su mediji apsolutno režimski, dakle, vi nemate medija, osim ovih nekih normalnih, koji se vrlo malo čitaju, toliko se ne reklamiraju jer su i televizije nekako pod tim režimom, onda vas optuže, od tamo idu vesti, pa se to onda prenosi, tako da je taj rijaliti bio gadan, meni je to lično bilo gadno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading