Branislav Malović
Foto: Alo/Foto: Srpska napredna stranka

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Korišćenje apsolutno svake prilike da se zapreti, unizi i pokuša da se na neki način upropasti predsednik naše države postalo je odavno pravilo na omiljenoj društvenoj mreži opozicije – tviteru.

Najnovija horda bolesnika koju je na čistinu isterao atentat na slovačkog premijera ponovo nam je pokazala da je samo u našoj zemlji tolerantna tolika količina mržnje prema jednom čoveku. 

Naravno, svima nam je jasno, da bi da se ovako nešto napisalo bilo kome drugom, ustao da se buni čitav garnizon tajkunskih medija, stranih „zastupnika“ i ostalih im bliskih lica. Ovako pošto su pretnje ponovo upućene Aleksandru Vučiću ostaje nam da ponovo apelujemo na institucije da reaguju što pre a na narod da nastavi da daje svoju podršku jedinom čoveku koji može u ovoj državi da sačuva mir u svakim okolnostima!

Živela Srbija! Živeo Aleksandar Vučić! - poručio je Malović.

***

"Poruke koje pozivaju na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, oduvek su bile jedna od glavnih smernica za obračunavanje s političkim neistomišljenicima opozicije. Pitanje je da li zlo koje opozicija gaji prema Vučiću lično ima granice, a sada možemo da vidimo i plodove tog semena zla koje je opozicija posejala u društvu. Svojim nastupima i konstantnim napadima na čoveka čija im politika smeta i protiv koje nemaju ni jedan plan niti program, doveli su do toga da svako može sebi da dozvoli da otvoreno preti najvišim zvaničnicima, dok su svi ti napadi overeni pečatom na hiljade negativnih tekstova u tajkunskim medijima. Identična kampanja i atmosfera u društvu stvarana je pre atentata na Zorana Đinđića", rekla je Sandra Božić.

"Takvim porukama svima stavljaju do znanja da je ubistvo predsednika Vučića potpuno legitimno, a onog ko se bude odvažio verovatno bi veličali poput narodnog heroja. Takva praksa je za opoziciju izgleda sasvim uobičajena, posebno imajući u vidu činjenicu da su se među njima zapatili najveći paraziti, dok su za svoje perjanice uzeli narkomane, ubice, dilere i lopove; koji su za šaku para spremni da prodaju sopstvenu državu, utrkujući se u tome ko će masnije da slaže ili izgovori krvoločniju pretnju predsedniku Vučiću", dodala je.

"SNS je oduvek najstrašnije osuđivala napadne na političke protivnike, odakle god oni dolazili, međutim opozicija ovakve napade pravda potrebom za dolaskom na vlast ne bi li na taj način eliminisali čoveka kojeg ne mogu već više od deceniju da pobede na demokratskim izborima. Došli smo do toga da se demokratija svela na to ko će biti kreativniji u pretnjama ubistvom predsedniku Vučiću, a od toga nas deli samo jedan metak koji je opozicija, očigledno, namenila Vučiću, a u nameri da opet podjarme Srbiju i dovedu je do prosjačkog štapa", istakla je.

***

Podsećamo, vest o pokušaju atentata na premijera Slovačke Roberta Fiča obišla je svet.

U reakciji na nemilu vest, oglasio se predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Zatim su stigle i pretnje smrću predsedniku Srbije od strane ekstremista na duštvenim mrežama.

Vladimir Orlić

Tanjug

 

 

U objavi na društvenoj mreži X, Orlić je napisao:

- Nikad nisu mogli da mu pariraju radom, rezultatima, politikom, programom, borbom za narod i državu, naprotiv - nisu mu ni do kolena. Zato kukavice i bednici sve što nude svode na urlik "Smrt Vučiću!"... Neće takvi da pobede njega i Srbiju - baš nikad - kazao je Orlić.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Voja

15.05.2024 21:08

Narod je uz Vučića, svi su zabrinuti zbog ovakvih pretnji