POLITIČKI LEŠINAR NAJGORE VRSTE Gradski odbor SNS o Milivojeviću
Foto: Printscreen/Printscreen

Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu ocenio je morbidnom izjavu poslanika Demokratske stranke Srđana Milivojevića da je ubijeni zatvorenik u Padinskoj skeli "još jedna nevina žrtva Vučićevog režima". U saopštenju se takvo ponašanje ocenjuje kao "političko lešinarenje" i postavlja pitanje da li se možda iščekuje još neka tragedija da bi se na njoj ubrali politički poeni. 

- Dokazani nasilnik i čovek koji je pozivao na silovanje i ubistvo Andreja i Danila Vučića, brata i sina predsednika Aleksandra Vučića, nastavlja sa svojim političkim lešinarenjem. Milivojević je još jednom potvrdio da nema te tragedije, nekog zločina ili smrti na kojoj on i njegov gazda Đilas neće pokušati da uberu jeftin politički poen - napominju beogradski naprednjaci. 

Kako dodaju, ovakav vid kampanje nije zabeležen u svetu, ali i to je, kako ocenjuju, najbolja potvrda nemoći opozicionih političara. 
- S pravom se nameće i pitanje, da li razni Milivojevići, Marinike, zarad uspeha gazde Đilasa, sa nestrpljenjem iščekuju neku sledeću tragediju, kako bi i nju koristili u političke svrhe", ističe se u saopštenju. 

Kako se napominje, ova vrsta morbidnosti nikog nije iznenadila, jer šta drugo očekivati od ljudi u čijim se redovima nalazi Marinika Tepić, koja je rekla da roditelji ubijene dece u "Ribnikaru" nemaju tapiju na bol. 
- Kada se sve ovo uzme u obzir, kao i nasilje koje kontinuirano sprovode, kako na ulici, tako i u Skupštini, jasno je da su isključivo oni krivi za podizanje tenzije u društvu. Na njihovo nasilje, uvrede i patološku kampanju mržnje, kao i do sada, odgovorićemo pruženom rukom, ali pre svega rezultatima, jer je upravo to politika predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke - piše u saopštenju Gradskog odbora SNS.

BONUS VIDEO

 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Жарко

21.03.2024 15:41

Миливојевићу људски живот не значи ништа. Успешно иде стопама монструозности Маринике Тепић.

Dragan

21.03.2024 16:07

Ovakvo političko lešinarenje je potpuno neprihvatljivo i pokazuje nedostatak moralnih vrednosti.

Ivana

21.03.2024 16:08

Milivojević očigledno koristi tuđu tragediju za svoje političke ciljeve, što je skandalozno.

Dejana

21.03.2024 16:11

SNS je u pravu što ističe da politika treba da bude iznad ovakvog političkog lešinarenja.

Vuk

21.03.2024 16:14

Milivojevićeva izjava samo pokazuje koliko je politika postala prljava i bezobzirna.

Petar

21.03.2024 16:15

Milivojević bi trebalo da se izvini žrtvama i njihovim porodicama zbog svojih neumesnih izjava.

Robi

21.03.2024 16:15

SNS jasno stavlja do znanja da politički profit ne sme biti iznad ljudskih života i patnje.