PUPS
Foto: Printscreen/Foto: Emil Vaš

“Ženska mreža PUPS-a koju čine naše bake, majke, supruge, a samo danas ih je ovde pet stotina, su naša uzdanica, pokretačka snaga krajeva iz kojih dolaze, ali i ključni nosioci PUPS-ove sadašnje i buduće izborne aktivnosti. One su sposobne da svoje okruženje i sve nas zajedno menjaju na bolje. Kad imate ovakvu žensku mrežu ne bojite se izbora“ izjavio je Stefan Krkobabić, potpredsednik PUPS-a i predsednik poslaničke grupe Partije ujedinjenih penzionera, poljopivrednika i proletera Srbije.

Povodom Osmog marta - međunarodnog dana žena u Mislođinu je održano tradicionalno okupljanje aktivistkinja Ženske mreže PUPS-a. Skupu je prisustvovalo 500 žena iz svih 130 gradskih i opštinskih Odbora PUPS-a širom Srbije.

Osmomaratovsko okupljanje Ženske mreže PUPS-a je i veliki praznik za Mislođin. Meštani su srdačno i prijateljski dočakali svoje gošće.

Domaćin skupa bila je koordinatorka Ženeske mreže PUPS-a i član izvršnog odbora Mirjana Jovanović, a pored brojnih učesnika i gostiju, ovom velikom skupu su prisustovali i potpredsednik PUPS-a i predsednik gradskog odbora Beograda prof.dr Vladimir Goati, potpredsednik PUPS-a Risto Kostov, potpredsednik PUPS-a i zamenik predsednika Saveza penzionera Srbije Dragan Marković, potpredsednik partije Vladan Đukić kao i članovi Izvršnog odbora Snežana Petrović i Dragan Tešić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading