Dragan Đilas
Foto: EPA/MARKO DJOKOVIC

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić reagovo je na istup glavnog predstavnika politike bivšeg režima u Srbiji Dragana Đilasa, lidera Stranke slobode i pravde.

orlic

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ nr

 

 

U nastavku vam prenosimo Orlićevo saopštenje:

Danas tajkun Dragan Đilas govori o novim beogradskim izborima sa istim onim izrazom lica koji je imao i kada je video rezultate prethodnih izbora, a to je lice - teškog gubitnika. Jasno mu je, već sada, da će upravo to i ostati. Očaj i nervoza, uz nepovezane reči, pokazali su to jasno. Da nismo na ekranu videli Đilasa, svi bi ostali u dilemi: koji je ovo „veliki lider“ govorio - Đilas ili Topalko?    

Baš toliko je genijalno zvučala njegova glavna poruka: ne znam da li ću na izbore, ne bih baš, a i praznici će uskoro, nisam se ni naspavao pošteno – a vi već o izborima... i baš 29. aprila sam planirao da odspavam, mogao bih i 30. aprila, a za prvi maj me čeka prase, što je za mene prioritetna preporuka ODIHR-a... pa sve uranak za urankom, a nema ni mesec dana kako koristim usluge skupštinskog restorana, ne znam šta vi očekujete od mene? 

Toliko o „krađi izbora“ i ostalim budalaštinama koje su izgovarali Đilas (ili je ovo stvarno Topalko, dilema postaje sve veća?) i ostali foliranti. Dok se oni budu junački „borili za demokratiju“ uz ležanje, krkanluk i tešku patnju što su se prijavili za skupštinske plate i putne troškove, Beograd i Srbija će da rade. 

Još ubedljivija pobeda politike Aleksandra Vučića u Beogradu - što ujedno znači još značajniji debakl Đilas-Topalka, Šidera, Šeneha i Rota - to će nedvosmisleno i da pokaže.

Đukanović: Izjava Dragana Djilasa je na nivou apsolutno neodgovorne osobe (VIDEO)

Vladimir Đukanović

Alo

 

 

Vladimir Đukanović, član Predsedništva SNS-a takođe je reagovao ma istup Dragana Đilasa.

- Izjava Dragana Djilasa da će SPN možda bojkotovati izbore ako se zakažu za 28.april je na nivou apsolutno neodgovorne osobe. Ona je pokazatelj njegovog straha od još ubedljivijeg poraza u odnosu na 17.decembar, ali ujedno i pokazatelj koliko njegovu političku grupaciju izbori ne zanimaju, jer im je plandovanje po egzotičnim destinacijama važnije od izbora. Da ne govorim da oni ne žele da rade 29.i 30. aprila kada su inače radni dani - saopštio je Đukanović na društvenoj mreži Iks (Tviter).

Obraćanje Vladimira Đukanovića možete pogledati u nastavku.

 

 

Terzić: Izbori u Beogradu biće referendumski

SNS

 

 

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Miloš Terzić oglasio se novim saopštenjem o predstojećim izborima u Beogradu. On ističe isitiče da su  Borislav Stefanović i Dragan Đilas izbore u decembru izgubili ubedljivo i čisto.

Saopštenje Terzić prenosimo vam u nastavku:

Izgubili su Borislav Stefanović i Dragan Đilas izbore u decembru ubedljivo i čisto, ali sa tim porazom i izbornim debaklom nisu u stanju ni dan danas da se suoče i priznaju ga. Shodno tome putujući Đilasov cirkus na čelu sa Borislavom kao miljenikom srbofobnih ambasada, još iz perioda kada ih je ponizno 2008. godine molio da odlože jednostrano samoproglašenje nezavisnosti lažne države, kako bi svom gazdi Đilasu obezbedili još četiri godine pljačke, puzeći i ovog puta taj cirkus, traži nove sankcije i mere protiv Srbije.

Ne sumnjam da je od briselskih birokrata i Kurtijevih lobista poput Šidera, Šenaha i Viole dobio uverenja da će, kada ponovo izgube izbore u Beogradu, uslediti još snažniji udari antisrba iz EU na našu zemlju i Vučića, jer nećemo da kleknemo pred njima i uradimo sve ono šta im je Borislav Stefanović obećao, ako ga stranci ponovo bez političke volje građana dovedu na vlast, a što podrazumeva priznanje nezavisnosti Kosova, uvođenje sankcija Rusiji i donošenje odluke da su Srbi genocidan narod.

Iste zadatke im je davao i nedavno uhapšeni belosvetski hištapler i lopuža finansirana od strane albanske mafije Bob Menendez pred kojim su i Borko i Marinika i Đilas ponosno stajali, olajavajući Srbiju i kriminalizujući srpski narod sa KiM. Iste zadatke im je davao Legija pred obojenu revoluciju 5. oktobra 2000. godine i stranci koji su im punili jakne kešom u Budimpešti za pripremu uličnih revolucija i nasilan dolazak na vlast u Srbiji. Jednom im je im je uspelo i nikada više, jer Srbija koja je uz Aleksandra Vučića to ne da!

I sada sramno ponovo Borko Stefanović priželjkuje dolazak političkih komesara iz EU koji bi sprovodili istrage, suspendovali naše zakone i primorali Srbiju da se odrekne sebe i svoje suverene i nezavisne politike. Očigledno je da je petokolonašku opoziciju uhvatila panika čim traže odlaganje izbora. Uostalom ukoliko su toliko sigurni u sebe, šta ih sprečava da kao prvog na listi stave tajkunčinu Dragana Đilasa, a odmah iza njega Borka Stefanovića. Biće da ih je ipak strah od naroda koji zna koliko je štete Borko jezivim sporazumima iz 2011. godine napravio našoj državi i narodu na KiM, ali i koliko je narodnih para pokrao Dragan Đilas dok je muntao sekundama preko RTS-a, o čijem trošku Borko Stefanović ide na koncerte u Beč, ne bi li nahranio ego lažne drugosrbijanska elite kojoj pripada.

Naredni izbori u Beogradu biće referendumski i na njima će se birati između onih koji vole Srbiji i koji su uz Aleksandra Vučića i između onih koji Srbiju žele da vrate u prošlost kada su od nje Borko, Đilas i njima slični napravili satelit u službi stranaca, ali i najsiromašniju državu u Evropi. Zato je važno da ih pobedimo ubedljivije nego ikada i pošaljemo na margine srpske politike scene, gde je mesto i Borku i njegovom šefu Đilasu.

 

Mirković: Sve je veća panika u redovima tajkuna Đilasa

 

Aleksandar Mirković, član Privremenog organa grada Beograda,oglasio se novim saopštenjem za javnost.

Aleksandar Mirković

Foto: Youtube/Printscreen/Studio B

 

 

Saopštenje Mirkovića prenosimo vam u nastavku:

Panika u redovima tajkuna Dragana Đilasa, sve je veća i ona je sve primetnija u svakom nastupu njegovih marioneta.

Strah od izbornog debakla koji im sledi, doveo ih je u situaciju da sami sebe demantuju i da se "guše" u sopstvenim lažima.

Dobrica Veselinović koji je par dana pred izbore 17.12. pohvalno govorio o transparentnosti i uređenosti biračkog spiska, danas baš to navodi kao "temelj za poštene i fer izbore" i na taj način potvrđuje da su danima, nedeljama, mesecima, lagali i obmanjivali građane, da su poslednji izbori bili pokradeni.

Svesni su i da će pored takvih laži, neverovatne kampanje mržnje, najgorih podmetačina, izmišljotina na predstojećim izborima izgubiti ubedljivije nego ikad i da neće uspeti u svojoj nameri da ih stranci dovedu na vlast, po svaku cenu.

Srbija nije ničija prćija i vremena u kojima su razno razni stranci sastavljli vlade, birali ministre, gradonačelnike, predsednike opštine, su ružna prošlost i nikada se više neće vratiti dok je Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke.

U Beogradu i Srbiji odlučivaće isključivo i jedino naši građani, na izborima svojim glasovima, jer je naša zemlja slobodna, suverena i nezavisna koliko god to smetalo kako domaćim tako i inostranim političarima.

Politika Aleksandra Vučića, postignuti rezultati, ispunjena obećanja kao i projekti poput Ekspa, izgradnje beogradskog metroa i razvijanje svakog dela Beograda i Srbije, razlozi su zašto imamo poverenje građana.

Najbolja potvrda toga će biti već na sledećim izborima, kada god oni da se održe i dokazaće da narod želi srpsku vlast, sigurnu i svetlu budućnost koju jedino garantuju Aleksandar Vučiću i Srpska napredna stranka.

Zato smo sa velikom radošću krenuli u ovu kampanju, po najubedljiviju pobedu do sad.

Živeo Beograd, živela Srbija.

Jovanov reagovao na istup Grošelja

Milenko Jovanov

Alo/Vladimir Markovic

 

 

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Milenko Jovanov reagovao je na istup evroposlanika Klemena Grošelja povodom izveštaja ODIHR-a.

- Kaže izvesni Klemen Grošelj kako izveštaj ODIHR-a o izborima u Srbiji sadrži "rečenicu 'unfair conditions' i tu rečenicu nisam video ni u jednom izveštaju ODIHR-a za bilo koju drugu evropsku zemlju" - naspios je Jovanov na društvenoj mreži Iks i dooda:

- Verovatno nikada nije video ni polarnog medveda u prirodnom staništu, ali to ne znači da ne postoji.

- E, isto je i u ovom slučaju, jer je baš taj termin 'unfair conditions' mogao da pročita u izveštajima za  Poljsku i Mađarsku, zatim i Tursku, ali i vanevropske SAD. U izveštajima za sve te zemlje se koristi doslovno taj termin. I šta ćemo sad?  Ili, dakle, imamo posla sa čovekom koji ne čita izveštaje ODIHR-a, ali voli da pametuje o njima, ili svesno laže, jer su mu tako naručili ovi iz Šolakovih medija - saopšti je član Predsedništva SNS.

- U svakoj opciji mu je bilo pametnije da je ćutao - zaključio je Jovanov.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
SNS

Komentari (0)

Loading