Novica Antic
Foto: Printscreen/Printscreen

Kako saznajemo od članova ovog sindikata, lica bliska uhapšenom Antiću i Jeftiću vrše pritiske na svedoke i članove ovog sindikata, koji su odlučili da iznesu sve detalje vezane za malverzacije, pronevere i kriminalne radnje rukovodstva vojnog sindikata.

Razočarani članovi ovog sindikata iznose da se od lica bliskih Antiću i Jeftiću, na perfidan način pozivaju svedoci i članovi sindikata da daju podršku uhapšenim licima i da utiču na sprovođenje istrage.

Ovi pritisci idu tako daleko da su pojedinim članovima upućene i otvorene pretnje, kako bi ćutali o krivičnim delima za koje su osumnjičeni čelnici sindikata i kako bi im dali podršku.  

Podsećanja radi, u svom saopštenju Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu obavestilo je javnost da je donelo Naredbu o sprovođenju istrage protiv Antića i Jevtića zbog produženog krivičnog dela Pronevera u saizvršilaštvu za koje je zaprećena kazna zatvora u trajanju od 2 do 12 godina zbog postojanja osnova sumnje, da su od vojnog sindikata prisvojili novac i druge pokretne stvari u više milionskom iznosu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading