PUPS
Foto: Alo/Foto: Miloš Miškov

 Zamenik predsednika PUPS-a Hadži Milorad Stošić u svom obraćanju obrazložio je dosadašnje rezultate i institute socijalne politike za koju će se PUPS i ubuduće zalagati, a to su pre svega već ostvareni stav PUPS-a 3P - penzije prate plate, kao i novi instituti socijalne politike - socijalna garantovana penzija i 13. penzija. Stošić je naglasio da je PUPS samo od prošlog vikenda bogatiji za još oko hiljadu članova.

Domaćin skupa, potpredsednik partije Slavko Šućurević istakao je da su PUPS-ovi vrednosni stavovi i programska načela široko i sa velikim odobravanjem prihvaćeni u Zrenjaninu i okolini među penzionerima, poljoprivrednicima i zaposlenima „PUPS Zrenjanina je spreman za predstojeće izbore“, rekao je Šućurević.

Gost skupa bio je gradonačelnik Grada Zrenjanina Simo Salapura koji je zahvalio PUPS- u na dosadašnjoj višegodišnjoj uspešnoj saradnji na svim infrastrukturnim projektima koji su realizovani u Zrenjaninu i okolini, od velikih saobraćajnica do rešavanja višedecenijskog pitanja kvaliteta pijaće vode.

U ime koalicionog partnera PUPS-a Srpske Lige skupu se obratio predsednik Aleksandar Đurđev. Đurđev je istakao izuzetno zalaganje i značajne rezultate dosadašnjeg rada lidera PUPS-a Milana Krkobabića u obnovi sela Srbije. Đurđev je rekao da su PUPS-ovi prepoznatljivi vrednosni stavovi zaštita poljoprivrednika, penzionera i radnika oličeni u konkretnim rezultatima i inicijativama i da je uveren da će lista broj 1 Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane odneti ubedljivu pobedu.

Skup je vodio potpredsednik PUPS- a i šef poslaničke grupe Stefan Krkobabić.

Prepunoj sali obratili su se i ostali članovi najvišeg rukovodstva potpredsednici PUPS-a Vladan Đukić, Risto Kostov i Dragan Marković Markoni, predsednik Pokrajinskog odbora Miroslav Španović, predsednik Izvršnog odbora Ilo Mihajlovski i predsednica Ženske mreže PUPS-a Mira Jovanović.

Skupu su prisustvovali i potpredsednici IO PUPS-a Profir Rančić i Dragan Stanojević Šumar, kao i članovi Izvršnog odbora Vladan Đurica, Marko Marić, Sreten Selaković, Zoran Dimitrijević, Snežana Petrović i Marija Nedeljković.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading