ĐUKANOVIĆ RASKRINKAO JOVANOVIĆA I OBRADOVIĆA "Kako je to moguće da će ući u koaliciju sa Đorđem Miketićem?"
Foto: Estock

"Zanimljivo, do sada nismo čuli ni slovo komentara od strane tobože velikih poštovalaca porodičnih vrednosti, poput Miloša Jovanovića ili Boška Obradovića, kao ni bilo kog iz njihovih stranaka, kako je to moguće da će ući u koaliciju sa Đorđem Miketićem. Miketić je kandidat za gradskog odbornika na Đilas-Šolak listi u Beogradu, neki su ga ranije promovisali u budućeg gradskog menadžera", poručio je on na svom nalogu na društvenoj mreži "X" i dodao:

ĐUKANOVIĆ RASKRINKAO JOVANOVIĆA I OBRADOVIĆA

Masanori Jošida

 

"Kako sad to da velikim vernicima, tradicionalistima, poštovaocima porodice, ne smeta konzumiranje kokaina i plaćanje seksualnih usluga? Zar ćete sa takvima u koaliciju i kakvu to poruku šaljete javnosti?".

Podsetimo, Đukanović je prošle nedelje istakao da opozicija uporno brani Miketića i da je recimo bilo ko na vlasti umesto njega na snimku, ista ta opozicija bi ga razapela. 

"Da je bilo ko iz vlasti umesto Miketića na snimku, vi bi ga razapanjili. Imali bi specijalne emisije i sagovornike na temu ugriženosti žena koje su prinuđene da se bave prostitucijom, a koje bahati predstavnici vlasti iskorišćavaju za niske strasti i to plaćaju narodnim parama. Analizirali bi danima kom kriminalnom klanu pripada taj pripadnik vlasti, od koga nabavlja kokain, kakve sve bahanalije inače predstavnici vlasti prave, ko učestvuje u orgijama, da li takav može da bude u javnom životu, kakav se primer daje društvu, posebno mladima... Danima bi vam to bila udarna tema i ne bi vas bilo briga kako je snimak dospeo u javnost. Ali, pošto je na snimku visoko rangirani opozicioni političar sa Šolak-Đilas liste, onda vas baš briga za sve gore pomenute teme.

BONUS VIDEO:

 

@alo_portal VUČIĆ POMENUO TEŽAK ŽIVOT PORODICE PAJOVIĆ “Moramo da pričamo sa običnim čovekom, da čujemo svakoga” #alo #alonovine #alodnevnenovine #aleksandarvucic #foryou #fypシ #viral #srbija ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading