Pošta Srbije
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Pozivamo građane Srbije da se lično uvere u rad poštanskih službi, proveravajući svoje poštanske sandučiće u narednim danima.

Takođe, apelujemo na sve medije da odgovorno postupaju i ne šire neproverene i neistinite vesti koje štete ne samo Pošti Srbije, već i građanima, partnerima i korisnicima naših usluga.

Printscreen

Printscreen

 

Podsećamo da je na sastanku u Vladi Srbije prethodne nedelje potpisan sporazum s predstavnicima radnika Pošte Srbije. Prisutni predstavnici radnika, koji su se odazvali pozivu upućenom apsolutno svima, izneli su svoje stavove i nakon višesatnih razgovora, pregovori su uspešno okončani. Ovim putem zahvaljujemo se svim kolegama na pokazanoj konstruktivnosti i odgovornosti tokom pregovora, na pokazanom poverenju i prestanku obustave rada.

Pošta Srbije će, u skladu s potpisanim sporazumom, nastaviti redovni šestomesečni dijalog s najvišim rukovodstvom Vlade Srbije, te raditi na dodatnom poboljšanju uslova rada za sve zaposlene.

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading