NE DRAGANE, MI NEĆEMO DA ŽIVIMO U VAŠEM ZVERINJAKU! Bjelogrlić tvrdi da je "protiv nasilja", a evo kako izgleda njegov "mirnodopski pristup" (VIDEO)
Foto: Printscreen/Republika

Dragan Bjelogrlić izjavio je danas tokom predstavljanja teksta ProGlasa da "ne želi da živi u zverinjaku", kako je opisao Srbiju.

- Ja sam došao danas ovde, zajedno s ovim ljudima, da kažem da ne želim da živim u zverinjaku. Želim da živim u normalnoj Srbiji - rekao je Bjelogrlić i dodao:

- Došao sam ovde danas da kažem "ne" nasilju, došao sam da kažem "ne" ovoj stvarnosti koju nažalost živimo - rekao je Belogrlić.

I tako je glumac Bjelogrlić, ne trepnuvši, poručio da želi "da kaže ne nasilju", koje Srbiju pretvara u zverinjak.

Međutim, potrebno je samo da samo malo zagrebemo u Draganovu prošlost i uvidimo ko je zapravo nasilnik.

Bjlogrlić je, ne tako davno, na javnom mestu napao i brutalno pretukao režisera Predraga Gagu Antonijevića, sva uz povike "ubiću te."

Antonijević je i pred Osnovnim tužilaštvom u Nišu opisao šta se desilo tog 23. avgusta oko četiri sata ujutru, u niškom hotelu "Ambasador."

- Dok sam razgovarao sa prijateljima koji su bili sa moje leve strane, ja sam primetio da mi se približava neko, to sam uočio perifernim vidom, jer sam bio okrenut na drugu stranu, te sam u prvi mah pomislio da mi prilazi konobar koji je takođe imao belu košulju. Tada sam zadobio jedan udarac zatvorenom šakom u predelu lica, tada sam uočio Bjelogrilića - navodio je Antonijević u iskazu.

Antonijević je u Tužilaštvo opisao i šta se dalje dešavalo.

- Nisam mogao da ustanem od šoka i udarca koji sam zadobio i zbog zdravstvenih problema sa nogom, ja sam osumnjičenog odgurnuo nogom, kada sam primetio da je pogledao ka stolu na kojem se nalazila čaša i rukom krenuo da je uzme, zbog čega sam ja uzeo tu čašu i bacio je na stranu. Onda me je osumnjičeni više puta udario zatvorenom šakom u predelu glave - ispričao je Antonijević, i dodao:

- Ja se sećam da je u periodu dok mi je zadavao udarce i kada su nas razdvajali, upućivao pretnje i uvrede, sećam se da mi je rekao: "Što me prozivaš, ubiću te - naveo je tada reditelj i konstatovao da je pretnje shvatio ozbiljno zbog čega strahuje za svoju bezbednost.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading