REČ GLAVNOG UREDNIKA Ostaćemo na vašoj strani
VladimirMarković/Alo!

Piše: Vasilije Papović

Vreme u kome živimo nije ni mirno, a ni miroljubivo i moramo biti spremni da odgovorimo na sve izazove koje sa sobom nosi. U proteklih 16 godina uspeli smo u tome, nameravamo da budemo još bolji. Sredinom oktobra 2007. godine krenuli smo sa štampanim izdanjem koje se prodavalo u stotinama hiljada primeraka dnevno, da bismo vam danas bili dostupni u mnogim drugim formama.

Portal Alo.rs nastavio je tu uspešnu priču, i hemiju koja je uvek postojala između Alo! i vas pretvorio u bezuslovnu ljubav. Danas nas možete čitati i pratiti svuda. U pisanom, elektronskom izdanju, ali i na Jutjubu, Tiktoku i svim ostalim društvenim mrežama. Tu smo da vas na naš prepoznatljivi „aloovski način“, kratko i jasno, ali i hrabro i beskompromisno obavestimo o najvećim događajima u zemlji i svetu.

Želeli bismo da vas i ubuduće što više informišemo o lepim događajima, a što manje o ratovima i katastrofama u svetu. Bilo kako bilo, ostaćemo i dalje na vašoj strani jer su sve vaše borbe uvek bile i naše. Tako je bilo, tako će i ostati! I kao što pesma reče: Da smo živi i zdravi još godina sto!

 

@alo_portal Iskrene čestitke stižu nam i od Lidije Vukićević ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #rodjendan #lidijavukicevic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading