Aljbin Kurti i Besnik Mujeci
Foto: Printscreen/Printscreen

Piše: M. J.

Fotografije uhapšenog Mujecija sa Kurtijem i tzv. ministrom policije Dželjaljom Svečljom svedoče o njihovom prisnom odnosu zbog čega su mnogi zatražili da se svi donosioci odluka na tzv. Kosovu testiraju na drogu.

Jedan od onih koji je zatražio da se Aljbin Kurti i njegovi tzv. ministri testiraju je i bivši direktor tzv. kosovske obaveštajne agencije Burim Ramadani, koji je kazao da bi rezultati mogli da budu iznenađujući.

- Test na drogu za donosioce odluka. Rezultati tog testiranja bi mnoge iznenadili. Ovo nije šala - rekao je Ramadani.

On je, odmah po objavljivanju informacija da je zbog šverca droge koja na tržištu vredi preko 400.000 evra uhapšen Kurtijev blizak saradnik, kazao da bi testiranje trebalo da izvrše svi u tzv. predsedništvu, tzv. vladi i tzv. skupštini. Ovo se, pre svega, odnosi na Aljbina Kurtija i njegove tzv. ministre, ali i na Vjosu Osmani i njen kabinet.

- Lako je da se izvrši testiranje, ne košta mnogo za njihove plate, za pet minuta po osobi i svi bi dobili rezultat. Najobičniji imunološki test otkriva da li je neka osoba koristila kanabis, kokain, amfetamin i metamfetamin - naveo je Ramadani.

Inače, Kurti se do zaključenja ovog teksta nije oglašavao povodom hapšenja njegovog odbornika i saradnika Besnika Mujecija, kod kojeg je policija u Tirani pronašla preko 11.000 doza ekstazija. Prema informacijama policije, Mujecija Tirana neće izručiti Prištini jer je delo počinjeno na teritoriji Albanije.

Šef poslaničke grupe DPK Abeljard Tahiri rekao je da to što se drogom bave ljudi iz vlasti Aljbina Kurtija najbolje pokazuje da je Samoopredeljenje kriminalna organizacija velikih razmera koja deluje i van lažne države. On je istakao da je tamošnja vlast velika banda u kojoj se nalaze različiti zločinci.

- Ko zna koliko tona droge vredne milione evra je poslato u Albaniju i druge zemlje pre nego što je odbornik Samoopredeljenja uhapšen kao jedan od protagonista trgovine drogom - naveo je on.

Mujeci ima platu od 518 evra,
a živi u kući od 300.000!

Narko-diler Besnik Mujeci, koji je iz Prištine za Tiranu autobusima slao drogu, nedavno je imenovan za člana uprave u preduzeću Autobuska stanica. Kako Alo! saznaje, on je na tu funkciju imenovan upravo na predlog stranke Aljbina Kurtija. Svoje veze u ovoj firmi očigledno je koristio je za neometan transport ekstazija koji su dileri prodavali u Tirani i Draču. Mujeci je kao nekretninu prijavio porodičnu kuću od 250 kvadrata u vrednosti od 300.000 evra i stan od 30 kvadrata od 20.000 evra, koji pripada njegovoj supruzi. Plata Mujecija u Skupštini Opštine Priština i u Opštini Priština ukupno je 518 evra. Dok je i plata njegove supruge od 500 evra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading