RADOVANOV SUSRET SA MARIĆEM Usred skrivanja, Karadžić dao voditelju u ruke jedan papir (VIDEO)
Printscreen

Marić je rekao da je viđao Karadžića kao Davida Dabića na sajmovima knjiga i da mu je on izgledao kao vođa neke sekte, te da je Dabić privlačio pažnju samom svojom pojavom. 

Međutim, Milomir Marić i David Dabić su se i sreli na promociji romana Marićeve supruge Vesne Radusinović "Muškarci su kao čokolada". 

- I, tu nekih 50 žena čeka u redu da dobiju potpise i "taj iz sekte" u redu isto čeka. Ja stojim pored Vesne i dolazi red na njega i on ćuti i pokazuje jedan papir i daje ga meni, a na njemu piše "Udruženje gluvonemih Srbije, pomozite gluvonemom u snalaženju" - priča Marić.

Milomir i Vesna su posle toga pitali Dabića "koju knjigu želi", dok se Karadžić pravio gluvonem, te je "nespretno" pokazao na knjigu "Muškarci su kao čokolada", jer su baš u toj knjizi opisani susreti Vesne Radusinović u Sarajevu sa Radovanom Karadžićem. 

- I sad, mi mu dajemo, on hoće da plati i Vesna mu pokazuje rukama da ne treba ništa da se plati, međutim, on izvadi novac i plati - rekao je Marić i dodao da on stvarno nije znao da se radi o Radovanu Karadžiću.

Da je Radovan progovorio tada, verovatno bi ga Milomir Marić i prepoznao, a kako je Marić opisao taj susret možete pogledati od 7. minuta na video-snimku. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading