dragan bjelogrlić
Foto: Privatna arhiva/Printscreen

Dragan Bjelogrlić, u vreme kada ne glumi revolucionara, voli da bije ljude, i to starije.

Sećamo se njegovog zverskog napada i prebijanja režisera Predraga Gage Antonijevića, kada je glumac-režiser-producent nezadovoljan svojim životom u Srbiji, starijeg čoveka napao mučki s leđa i nemilosrdno ga pesničio.

Sada se glumac, režiser, producent, profesor, opozicionar i ko zna šta još, setio da je on u stvari taj koji se bori protiv nasilja, pa će i ostale građane Srbije naučiti kako se to radi.

On nije zadovoljan životom u Srbiji, iako se snima više nego ikad, a teško je naći film ili seriju u kojoj Bjela nije jedan od aktera bilo kao glumac, bilo kao režiser, kreator itd. 

Da se prisetimo kako se pre nešto manje od dve godine Bjelogrlić borio protiv nasilja: 

"Bili smo na festivalu (Filmski susreti u Nišu), bilo je tu dosta kolega. Ja sam ležao na nekom kauču, a onda mi je odjednom, ničim izazvan, Bjelogrlić prišao sa leđa i počeo da me brutalno udara pesnicama. Bilo je dosta svedoka, takođe su i sigurnosne kamere zabeležile ovaj njegov brutalni napad. Mi nismo imali ni fizičkog, ni verbalnog kontakta pre ovoga, a on je sedeo sa Katarinom Radivojević za stolom, dosta se pilo, pretpostavljam da je bilo i narkotika. Bjelogrlić je bio razjaren", rekao je tada Antonijević.

"Mislim da je razlog njegova korupcionaška afera koju sam obelodanio. Ja mu nisam kriv što je korupcionaš. Takođe, smeta mu i Dara iz Jasenovca, on je bio protiv tog filma. Čak ga je omalovažavao i držao i neke seminare na kojima je govorio protiv filma. Eto, naći će se način da se stane na put njegovom divljaštvu, postoje snimci i brojni svedoci ", rekao je proslavljeni režiser.

Nakon što je pretrpeo divljački napad popularnog glumca, Gaga je otkrio da to nije prvi put da se Bjelogrlić tako ponaša prema kolegama.

Naime, prema Antonijevićevim rečima, Bjela je pre dvadesetak godina sa bratom Goranom pretukao tonca Branka Đorđevića na snimanju filma "Rat uživo", koji je producirao njihov "Kobra film".

- Kada su snimali film "Rat uživo", Bjelogrlić je prebio tonca Branka Đorđevića. Branko je najnormalnije tražio da mu se isplate pare koje mu je dugovao za rad na filmu, a on ga je mučki napao. Prvo se na njega bacio Dragan, pa je onda pritrčao njegov brat Goran Bjelogrlić i tukao ga je zajedno sa njim - priča Gaga i dodaje da se taj incident odigrao pred više ljudi:

- Udarali su ga pred svima, zato i znam za taj incident jer su mi pričali ljudi koji su se zatekli na setu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (12)

Loading
Darko

03.06.2023 19:31

Sramoto. Pa ti prvi promovišeš nasilje i to javno.

Hana

03.06.2023 19:34

Opozicija proteste protiv nasilja organizuje protiv samih sebe, jer su oni okoreli nasilnici.

Ivaa

03.06.2023 20:10

Bjelogrlić izgleda da se tokom protesta bori i govori sam protiv sebe.

Ivaa

03.06.2023 20:12

Bori se protiv nasilja onaj koji je napao čoveka, koji je mirno sedeo.

Ena

03.06.2023 20:36

Bjelogrlić je nasilnik i nije mu mesto na slobodi!

Sava

03.06.2023 21:00

Bijelo, Bjelo koliko si razočarao svoj narod , tužno i jadno.

Caca

03.06.2023 21:16

Bjelogrlića treba da bude sramota,on je glumac,a ne političar!

Caca

03.06.2023 21:17

Umislio Bjelogrlić da snima film,pa se uživeo u ulogu!

Nana

03.06.2023 21:24

Izgleda da se tokom protesta bori i govori sam protiv sebe.