MINISTARKA ĐEDOVIĆ SAHRANILA ALEKSIĆA Jedan po jedan, argumenti opozicije padaju u vodu (VIDEO)
Foto: Nebojša Babić

Tokom odgovora ministarke Đedović, predsednik Narodne Skupštine Vladimir Orlić više puta je upozoravao pripadnike opozicionih stranaka da prestanu sa dobacivanjem.

Ona je, u odgovoru na izlaganje Aleksića, podsetila da je razvedena već tri godine te da nema potrebe spominjati njenog muža, kao i da to nije predmet rasprave u Skupštini.

Što se tiče situacije u Boru, Đedović je podsetila da je tamo prosečna zarada 120.000 dinara, kao i da su više od 90 posto zaposlenih Ziđin Grupe građani Srbije, tako da nema reči o defavorizovanju naših ljudi.

Govoreći o poslovanju Elektroprivrede Srbije, ona je posetila da je EPS od početka ove godine izvozila struju u vrednosti od 55 miliona evra.

O ispitivanju poslovanja EPS-a, ona je podsetila da je ta kompanija postojala i pre 2012. te upitala zbog čega niko ne pita o poslovanju pre te godine i zašto tada nisu započete reforme EPS-a.

Ona kaže da EPS niko nije uništio, već da je narušeno poslovanje kompanije, već da je situacija u 2022. godini bila izuzetno teška i za mnogo veće kompanije.

Đedović je dodala da se svakako neće ugledati na prethodnu vlast, te da svakako neće većinski privatizovati EPS kao što je to urađeno sa NIS-om.

Pogledajte celu izjavu:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading