Milatović otvorio karte, nema  povlačenja priznanja Kosova
Foto: Alo

Čovek koji je ubedljivo pobedio Mila Đukanovića, uz ključnu podršku prosrpskog Demokratskog fronta, odnosno Andrije Mandića, govorio je pohvalno o Srbiji, ali i o Prištini.

- Podržavam sve što se dogovore Beograd i Priština i smatram da bi normalizacija odnosa Beograda i Prištine bila značajna za sve zemlje u regionu. U tom smislu Crna Gora želi da bude dobar sused, koji će promovisati dobrosusedske odnose - izneo je Milatović, jedan od lidera pokreta Evropa sad, i dodao:

- Želim najbolje moguće odnose sa Srbijom i dok sam bio ministar ekonomskog razvoja to sam uvek stavljao u fokus. Srbija je najveća zemlja zapadnog Balkana i potpuno je prirodno da će uslediti moja poseta Srbiji nakon poziva predsednika Aleksandra Vučića.

On je, međutim, naglasio da će njegova prva poseta biti Briselu jer se, kako je ponovio, Crna Gora istinski kreće ka Evropskoj uniji. 

Milo ima 20 dana da sruši

svoje divlje objekte u Nikšiću

Inspekcija naredila: Milo Đukanović mora da sruši svoje zgrade u Nikšiću u roku od 20 dana. Bivšem predsedniku Crne Gore naređeno je da sruši svoje nelegalno izgrađene objekte u Nikšiću, u naselju Kočani, potvrđeno je u Crnoj Gori, a pojavila se i slika izvršnog rešenja inspekcije. Simbolično, pošto rešenje nosi datum 4. april, dva dana nakon poraza Đukanovića na predsedničkim izborima, ovo je označilo rušenje cele njegove spirale moći - od političke do ove u kojoj je mogao da zida na divlje šta hoće i kako hoće.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nes

07.04.2023 10:01

Razlika izmedju Milatovića i Djukanovića je samo u godini proizvodnje.