ŠEŠELJ OTKRIVA ŠTA SE DEŠAVA U OPOZICIJI Jeremićeva stranka se raspada!
Foto: Dejan Briza

- Vuk Jeremić je neupotrebljiv za bilo kakve buduće političke aktivnosti jer njegova partija nema nikakvih šansi za opstanak. To će da se rasprsne! Miroslav Aleksić iz Kruševca, Sanda Rašković Ivić i Vladimir Gajić tu apsolutno više nemaju nikakvu perspektivu - kazao je Šešelj za alo.rs.

Predsednik SRS je rekao da se nada da će njegova stranka povratiti tradicionalno radikalsko biračko telo.

- Videćemo na izborima šta će biti. Mi srpski radikali ne odustajemo ni pedalj od svog političkog programa i čvrsto se držimo svoje ideologije - kazao je Šešelj.

Lider radikala kaže da se nada da će jedan od srpskih kandidata da pobedi na izborima za predsednika Srpske akademije nauka i umetnosti.

- Prema mojim informacijama, Vladimir Kostić forsira svog pulena, sadašnjeg sekretara SANU i oko njega okuplja sve antisrpsko u Akademiji - kazao je Šešelj.

ŠEŠELJ OTKRIVA ŠTA SE DEŠAVA U OPOZICIJI Jeremićeva stranka se raspada!

Alo ilustracija

 

Govoreći o predstojećim predsedničkim izborima u Crnoj Gori, vođa radikala očekuje pobedu Andrije Mandića.

- Pretpostavljam da je izvesno da će biti drugog kruga i zato ne bi bilo loše da se opozicione stranke usaglase da u drugom krugu podrže onog kandidata opozicije koji bude imao najviše glasova u prvom krugu. Ima tu i smešnih kandidata poput Draginje Vuksanović Stanković koja će služiti za uveseljavanje ove predizborne kampanje - istakao je Šešelj.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading