NAJBLIŽI SARADNICI LEŠINARE NAD VUČIĆEM! "Taj isti Dačić, ako mu se ukaže prilika, profitiraće!"
Foto: Printscreen/Printscreen

Anđelković je upozorio da saradnici predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i koalicioni partneri, vrebaju priliku da lešinare nad predsednikom Vučićem.

 

 

- Taj isti Dačić sigurno, ako mu se ukaže prilika da izbegne novu odgovornost, ili da u okolnostima kada Vučić bude morao da preuzme novu odgovornost, profitira - profitiraće.

- To će uraditi svako ko je u Vučićevom vrhu partijskom, od najbližih saradnika, koji danas deluju da su mu potpuno lojalni, do onih u koaliciji koji svaki dan kažu "nama je najvažnije na svetu da predsednik bude zadovoljan."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
nele

26.01.2023 13:23

Kakav debil. Zna li on ko je Vlada i kako se dolazi do povlačenja priznanja. Ne može se izaći na TV i iz dupeta pričati šta ti padne u to za dobre pare. U prevodu , ovaj je izdajnik i profiter.

Milos

27.01.2023 00:46

Andelkovicu sta uradi sa sobom "zar i ti sine Brute" jel to unosis razdor u ovaj narod, ljudi nije vreme za to sto radite ovoj majci Srbiji. Narode uzmimo se u pamet sada moramo da budemo jedinstveni, viditeli da su nas sakali sto strani sto domaci napali, hoce da nas uniste. Nije vreme za gluposti.