"BIO SAM LJUT I BEZOBRAZAN, ODVALIO SAM CENU" Ovo je najskuplja pesma na estradi, PEVAČICA JE ISKEŠIRALA PRAVO BOGATSVO ZA OVAJ HIT
Foto: Shutterstock

Naime, kako se navodi, pevačica Ana Nikolić je vlasnica najskuplje numere na našoj muzičkoj sceni. U pitanu je njen hit "Romale romali".

Još na prvo slušanje znalo se da će pesma biti veliki hit, a ni cifra za koju ju je Ana kupila od Kikija Lesendrića nije zanemarljiva. Nikolićeva je za ovu pesmu iskeširala tada 30.000 evra, ali kako je ta pesma i dan danas veoma slušana, očigledno nije pogrešila.

Printscreen

 

Zoran Kiki Lesandrić nedavno je govorio o saradnji sa Anom Nikolić i tada prizna da ga jea Ana Nikolić mnogo naljutila, zbog čega je i odlučio da joj "Romale romali" debelo naplati.

-Bio sam bezobrazan i taj bezobrazluk je naplaćen, a sa druge strane, trebalo je da radim ceo album, pa se vratio Mili, bio sam ljut i odvalio sam cenu koja je bila opravdana – rekao je Kiki za Blic, a na pitanje da li je pesma zaista vredela 30.000 evra, on je odgovorio:

Printscreen

 

-Bilo je jako skupo raditi produkciju u to vreme, Marina je bila takođe skupa, kao i Ljilja Jorgovanović, pesma je svakako opravdala cenu i njoj je donela novac.

NAJSKUPLJI STIH

Inače, pokojna Marina Tucaković takođe je zaradila ogromnu sumu novca na jednom stihu. Kako je Neda Ukraden jednom prilikom ispričala, Tucakovićeva je zahvaljujući stihu "Suza je iz oka kanula" zaradila 100.000 evra.

- Pesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pesme. Prvo smo je nazvali 'Jovane, zora je', pa 'Milane, zora je'. Poslednja i konačna verzija je 'Zora je'. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: 'Suza je iz oka kanula'. Njoj je taj stih doneo više od 100.000 evra - rekla je Neda svojevremeno u emisiji "Glamur".

"TAKVE NE SMATRAM KOLEGAMA" Barbara Bobak oplela po pevačima: NISU DOŠLI DA TE GLEDAJU KAKO SKAČEŠ PO BINI!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading