RAZOTKRIVENI LAŽNI EKOLOZI! Jeremić i  njegova stranka rade u korist Rio Tinta!
Foto: Printscreen Nova S

- Jeremićevi odbornici su na sednici Skupštine opštine Mionica, na kojoj se raspravljalo o najvećem budžetu u istoriji opštine od 693 miliona dinara, umesto o projektima koji unapređuju život građana Mionice, agitovali u korist komapnije "Eurolitijum Balkan", koju potpredsednik Narodne stranke, trstenički kabadahija Miroslav Aleksić, optužuje da želi da uništi resurse vode u šabačko-lozničkom kraju - navodi se u saopštenju OO SNS Mionica i dodaje:

- Кrijući se iza lažne borbe za proširenje zone sanitarne zaštite vodoizvoršita u Mionici, Jeremićevi i Aleksićevi puleni su predložili da se Departmanu za Hidrogeologiju Rudarsko–geološkog fakulteta u Beogradu, daju odrešene ruke da radi sve elaborate o vodama u ovom delu Srbije. Možda to ne bi bilo čudno da upravo ovaj Departman nije izradio eleborat u korist kompanije Eurolitijum Balkan, koja želi da dobije pravo eksploatacije geotermalnih izvora u valjevsko-mioničkom kraju, kako je najavljeno u lokalnim medijima.

- Cela priča o zonama sanitarne zaštite, koju šire lažni ekolozi, o litijumu i prirodnim resursima sada je mnogo jasnija. Vuk Jeremić, Miroslav Aleksić i ostali lažni ekolozi rade u korist Rio Tinta i Eurolitujuma. Oni se ne bore za interese Srbije, već samo pokušavaju da spreče dalji razvoj Srbije, da onemoguće rast plata i penzija, u nadi da će time poljuljati i narušiti rejting Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke. Sve to rade u nadi da bi im to pomoglo da se domognu vlasti, kako bi onda, nesmetano mogli da upropaste sve ono što je prethodnih 10 godina rađeno na razvoju Srbije, lokalnih samouprava, i boljem životu građana. - napominju iz odbora.

- Jeremić i ostali lažni ekolozi se bore za to da oni odlučuju o rudnim resursima, kako bi mogli, po svojim starim korupcionaškim navikama, da rasprodaju najvrednije resurse države radi namirenja svojih masnih, pljačkaških provizija. Nema nikakve sumnje da se oni ne bore za unapređenje života građana, za veće plate i penzije, nego za svoj džep. Ali, nećemo im dozvoliti. Prozreli smo ih na vreme i sprečićemo ih u njihovom podlom planu da se na prevaru domognu rudnih resursa. Nećemo im dozvoliti da zaustave Srbiju. Nećemo im dozvoliti da se zarad ličnog bogaćenja kockaju s budućnošću građana Srbije. Ogromna podrška koju je SNS dobila od građana nas obavezuje da se još snažnije borimo za njih i njihova prava. I, mi ćemo to uraditi. Borićemo se još jače. Za svaku kuću. Za svakog čoveka. A lažni ekolozi će se na sledećim izborima, vratiti tamo odakle su došli - na političku marginu - istakli su u svom sapštenju OO SNS Mionica.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading