POSLANICI DVERI U SVOJOJ MRŽNJI PREŠLI SVAKU GRANICU! Aleksandar Mirković oštro osudio skandalozno ponašanje opozicije
Printscreen

- Uvrede koje su danas izrekli šokirale bi svakog kada bi ih i na ulici čuo, a kamoli u Narodnoj Skupštini i to od ljudi, koji su narodni poslanici. Diskriminacija Ane Brnabić, psovke, pretnje, nazivanje pogrdnim imenima trajala je dovoljno da ova sramota i ukaljan obraz, ako ga uopšte i imaju, ostane zauvek - naveo je Mirković.

- Čoporativno četri "velika junaka" vikali da je Ana Brnabić ustaša, gospodin premijer, sramota srpskog naroda i da će joj oni uraditi porodičnu genezu što je nezapamćen nivo govora mržnje. Sve to nije bilo dovoljno pa se tom napadu priključila i poslanica DS-a koja ne zna razliku između Evropske Unije i NATO-a, pa je kompletirano ludilo i delovanje opozicije, napisao je Mrković.

Mirković je najstrožije osudio ovakvo ponašanje i zapitao se da li će sada odreagovati pojedine NVO koje se bore za prava žena, seksualnih i nacionalnih manjina.

- U samo sedam dana, nakon Nebojše Bakareca, danas je najprimitivnije izvređana i diskriminisana Ana Brnabić i nameće se pitanje, kada će se sa takvom bolesnom praksom prestati?, naveo je on i dodao:

- Кrajnje vreme je da se stane na kraj tom ponašanju u kome je svako ko predstavlja SNS legitimna meta i da se ovakvo vređanje smatra normalnim, kada se upućuje nama.

SMEHOTRESNO Izborna skupština pokreta SRCE zaličila na snimanje humorističke serije: Ponoševa ekipa kao iz Monti Pajtona

Mirković ističe da Srpska napredna stranka ima nultu toleranciju na svaki vid vređanja i diskriminacije, kao i da će se protiv toga uvek i na svakom mestu boriti.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading