Srpska lista: Upad tzv. KBS na sever Kosova grubo kršenje Briselskog sporazuma!
Srpska lista

Srpska lista odgovorno tvrdi da naši gradonačelnici nisu odobrili ovo brutalno kršenje sporazuma i ugrožavanje mira na ovim prostorima, te zahtevamo hitnu i odlučnu reakciju komande KFOR na ovu provokaciju.

U trenutku kada Priština nastoji da militarizacijom severa i zveckanjem oružjem okupira opštine na severu, ovakvi incidenti su nedopustivi i zahtevaju reakciju svih koji su odgovorni za sigurno i bezbedno okruženje svih građana, a pre svega KFOR, EULEKS i UNMIK.

Očigledno da Aljbin Kurti u trenutku kada njegov plan o registraciji ne prolazi među Srbima, pokušava da zastraši mirne i čestite srpske građane u opštinama na severu i podizanjem tenzija skrene pažnju javnosti sa gorućih problema koji se gomilaju u Prištini.

Još jednom pozivamo nadležne da preventivmo deluju, a Kurtija upozore da se ovakvo ponašanje neće tolerisati. Neodgovorno ponašanje u ovim trenucima zarad sticanja jeftinih političkih poena je odlika nesposobnih političara i manipulatora kakvi se trenutno nalaze na čelu institucija u Prištini.

Pratite nas na Telegramu!

Komentari (0)

Loading