PREDSEDNIK ĆE SAOPŠTITI Starović: Od proleća 7 država povuklo priznanje Kosova, osma na putu da to uradi
Alo

On je za Televiziju Prva kazao da smo "uspeli da ubedimo 18 država koje su od 2017. do 2020. godine povukle priznanje tzv. Kosova".

Dodao je da je Srbija "od proleća ove godine, kada je Priština podnošenjem prijave za clanstvo u Savetu Evrope brutalno prekršila moratorijum iz Vašingtonskog sporazuma, ishodovala još sedam povlačenja priznanja, što je ukupno 25 država koje su povukle odluku o priznanju tzv. Kosova".


"Na putu je i osmo otpriznanje. Verujem da ce predsednik Vučić saopštiti imena tih država, kao što smo saopštili imena 18 država koje su povukle priznanje i skenirane diplomatske note", naveo je Starović i naglasio da se kampanja otpriznavanja pokazala uspešnom.

 

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Istina

20.09.2022 14:15

Ništa ne vredi što vi zvanično to ne želite još da objavite kad su CIA plaćenici iz opozicije u pamfletu zvanom DANAS objavili koje su to države. Na taj način su direktno omogućili Vašngtonu da se sada ustremi na te zemlje, da im preti i ucenjuje ih da to ne urade. Ne trebaju nama spoljni neprijatelji, imamo naših petokolonaša za izvoz.