PLJUŠTE REAKCIJE! "Ovakav primitivizam srpska politička scena teško da je ikada videla, službe hitno da reaguju!"
Foto: Facebook printscreen

Grubo kršenje privatnosti novosadskog gradonačelnika naišlo je na osudu, a komentari samo pljušte!

- Nadležne institucije pod hitno da reaguju, jer ovakav primitivizam srpska politička scena teško da je ikada videla! A videla je svašta! Ovo je vid političke borbe? Zelenoviću, daj građanima Violin br. telefona, da je pitaju koliko te plaća za ove gluposti - žestoko je reagovala Sandra Božić.

 

 

"Ekološki teroristi Ćuta i Zelenović umesto brige za životnu sredinu oni prete, ruše grad i linčuju. Mržnja i nasilje im je jedina politika kojom žele da unište SRB. Oni koji ni metar ničega izgradili nisu sada bi uništavaju i ruše. Ima li kraja bahatosti?!, poručila je Jelena Obradović.

 

 

Oštra osuda stigla je i od Marka Mladenovića.

- Puna im usta brige o životnoj sredini, a nakon ovakvih postupaka da se zaključiti da ih nije briga za tuđu bezbednost i budućnost naših gradova i naše države! Njima su pare jedina interesna sfera i dok je tako neće birati način kako do njih dolaze! Ćutinim nasilnicima je jedini zadatak da spreče razvoj i napredak Srbije! Da li će time ugroziti nečiju privatnost i bezbednost njima nije bitno! Bitno je samo opravdati one silne uplate kako bi gazde koje ih finansiraju bile zadovoljne, a građani neka trpe - naveo je Mladenović u seriji tvitova.

 

 

.

 

.

 

.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading