SNS FUNKCIONERI SAHRANILI OPOZICIJU Između ovakvih "patriota" i separatista iz Prištine nema razlike!
Foto: Printscreen

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i potpredsednica Narodne skupštine Republike Srbije Sandra Božić reagovala je na intervju Boža Prelevića za tajkunski portal "Nova", u kome je izneo ozbiljne optužbe na račun vladajuće partije.

- Nesposobni koministar policije, u sudskim krugovima poznat kao “ratkapna” oduvek bliži kriminalcima koje brani nego zakonima! Jedino što mu je ostalo jeste jeftina politička propaganda, jer kada je trebalo nigde ni u tragovima nije bilo ove “pameti”! - napisala je Božić na Tviteru.

 

 

U odgovoru na huškačke navode lidera kombi-pokreta "Dveri" Boška Obradovića, Đorđe Dabić, član Predsedništva SNS, napisao je:

- Koja je razlika u ovom trenutku između separatista iz Prištine i ovakvih “patriota”? Pa nikakva. I jednima i drugima je kriva vlast u Srbiji. Boško svesno obmanjuje narod na KiM i huška ih na svoju državu u trenutku kad se vodi diplomatska bitka kako bi se izbegao oružani sukob.

 

 

Obradovićeve izjave dotakla se i Sandra Božić:

- Problem je u tvojoj glavi koja i dalje ne može da se odluči hoće li u ruske ili američke cipele! Srpskim ne gaziš odavno! Za vas koji uglavnom ne znate gde ste, pa odete desno,KiM je instrument za lažno moralisanje i jeftinu političku propagandu! Realne brige, a ni pameti tu nema.

 

 

Narodni poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije i član Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić reagovala je na izjave Vuka Jeremića za prozapadnu N1:

 

 

Član Predsedništva SNS i narodni poslanik Zoran Tomić nije propustio da poklopi Jeremićeva lupetanja:

- A da, molio je SAD da odlože priznanje da bi mu mentor pobedio na izborima i radio aktivno da Srbiji j*** majku, to mu je vrhunac karijere. Toliko nas je uništio da mu se Tači u UN lično zahvaljuje na gluposti kojom im je dao vetar u leđa da lažna država uđe u UN! Kakav dušebrižnik!

 

 

A kada se politički polumrtvi Zoran Lutovac usudi da podigne glavu i filosofira o srpskoj politici, narodna poslanica u NSRS, članica Predsedništva SNS i potpredsednica OO SNS Raška Ana Beloica ga poklopi svaki put:

- Nemate vi problem sa autokratijom, jer je svima jasno da živimo u slobodnoj i demokratskoj zemlji. Imate problem sa čovekom koji izađe na izbore i uzme preko 2 miliona glasova. Na vašu žalost izborna volja građana glavna je prepreka da od Srbije ponovo napravite ruinu.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading