POGLEDAJTE ČIME SE SLUŽE DA BI NAPAKOSTILI VUČIĆU! Videli dron u Novom Sadu pa i za to optužili predsednika Srbije
Foto: Twitter/printscreen

Bojana Novaković, glumica, aktivistkinja, koordinatorka kampanje „Marš sa Drine“, iznela je na društvenoj mreži Tviter brutalnu laž, što je samo još jedan od dokaza da mrzitelji Srbije ne prezaju ni od čega kako bi napakostili predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i krivicu za sve moguće što se desi u ovoj državii svalili na njega.

Tako je Novakovićeva na Tviteru objavila fotografiju Brajana Brkovića, ekstremiste koji sebe predstavlja kao omladinskog i ekološkog aktivistu, dok sedi na simsu prozora a u pozadini se vidi dron za koji ona tvrdi da je tu kako bi utvrdili da je Brković kod kuće dok je Vučić u poseti Novom Sadu?!?

- Ovo se dešava u Evropi upravo sada demonstrantima. Dronovi su bili ispred prozora Brajana Brkovića kako bi se uverili da je ostao u kući kada je mafijaški bos Aleksandar Vučić posetio grad Novi Sad. Ciljani nadzor nad „slobodnim“ građaninom - napisala je ona na svom nalogu na Tviteru.

Inače, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas niti je bio, niti će biti u Novom Sadu.

Ovo je samo dokaz čime se sve služe kako bi po ko zna koji put lagali. Dovoljno im je bilo da vide dron kako bi izmislili priču.

POGLEDAJTE ČIME SE SLUŽE DA BI NAPAKOSTILI VUČIĆU! Videli dron u Novom Sadu pa i za to optužili predsednika Srbije

Tviter printskrin

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading