MILOŠ VUČEVIĆ UŽASNUT DIVLJANJEM LAŽNIH EKOLOGA Proteste pretvorili u huliganski pohod tokom kojeg skidaju zastave naše države Srbije
Printscreen

"Užasnut sam primitivizmom i iživljavanjem grupice ne samo zgubidana, već lažova i nasilnika koji su navodne mirne proteste u Novom Sadu pretvorili u huliganski pohod tokom kojeg skidaju zastave naše države Srbije, polivaju farbom prostorije Srpske napredne stranke,  i pokušavaju da ih demoliraju.

Lažni ekolozi su još jednom pokazali svoje pravo lice, i potvrdili da smo sve vreme bili u pravu dok smo upoziravali da oni nemaju nikakve veze sa ekologijom, i da im je Generalni urbanistički plan samo paravan za izazivanje nereda. Nažalost, i večeras se Novi Sad našao na maršruti putujućeg cirkusa koji ruši po Srbiji.", rekao je Vučević.

"Zašto im smeta zastava Srbije? Zašto Tepić, Lutovac, Novaković i ostali mirno gledaju kako najvažnije državno obeležje skrnave njihove udarne pesnice? Zašto udaraju na svoju državu u danu kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio da će komemorativni skup povodom godišnjice zločinačke operacije "Oluja" biti baš u Novom Sadu? Da li im zbog toga smeta Novi Sad? Da li danas ćute dok se skrnavi zastava Srbije kao što su ranije ćutali i pravili se da "Oluja" nije postojala, izvinjavali se ..?", pta Vučević

"Nasilje i divljaštvo koje smo i večeras videli u Novom Sadu mora hitno da se sankcioniše. Imam više razloga da sumnjam u to da je bilo jasnog upliva ne samo kriminalnog, već i inostranog faktora. Ovo je nasilan, nezakonit skup. Očekujem hitnu reakciju nadležnih državnih organa", zaključio je gradonačelnik Novog Sada.

Komentari (0)

Loading