SRBIJA VODI NAJČASNIJU POLITIKU! Na videlo izašlo i zapadno i rusko licemerje!
Alo! Ilustracija /J.V.

Danas zapadu ne smeta što Sijarto i Lavrov razgovaraju. Mađarska brani svoje interese, a EU je potrebna radi saglasnosti oko sankcija, pa nema ama baš nikakvih problema.

A samo mesec dana ranije digla se kuka i motika sa zapada na Srbiju, kako se Lavrov usudio da putuje u Srbiju i kako Srbija želi da ga primi. S druge strane, Mađarska je uvela sve, ali sve sankcije EU Rusiji. Glasala na Evropskoj komisiji i time dala zeleno svetlo, podigla rampu jedinstva, da bi cela EU sankcijama mogla da gazi Rusiju. Kad je u pitanju Mađarska, Zapad je očigledno stava da ova zemlja brani svoje interese, te da je Evropskoj uniji potrebna radi saglasnosti oko sankcija, pa im onda Sijartov sastanak sa Lavrovom nije nikakav problem.

SINIŠI MALOM SE VRAĆA DOKTORAT Pravda zadovoljena, Ustavni sud je rekao svoje!

I? To Rusima ne smeta. Ni Putinu ni Lavrovu, ni ruskom narodu. Samo je Srbija u oba slučaja kažnjena, osuđena, iznutra i spolja. A vodi najčasniju politiku na svetu. Srbi, u pamet se već jednom, nema ljubavi ni levo ni desno, samo, ali samo i samo interes!

POLIGON ZA TESTIRANJE Ukrajina zove Zapad da im šalje oružje koje bi isprobali u ratu sa Rusijom

Na kraju, licemerje Lavrova je posebno pitanje. Naime, kada su u pitanju bile dodatne količine gasa za Srbiju, ruski ministar je rekao da to nije moguće jer “cevi više ne mogu da prime”, pa je naša zemlja bila primorana da kupuje jednu trećinu na dodatnom tržištu gde su cene nenormalno visoke. Kako to da Rusija razmatra zahteve za dodatnim količinama gasa za one koji su im uveli sve pakete sankcija, dok za Srbiju, koja to nije učinila zahvaljujući nezavisnoj politici predsednika Vučića, to nije moguće?

Sve ovo je u potpunosti ogolilo licemerje, i zapadno i rusko, a srpskom narodu treba da posluži kao motivacija da se uzmemo u pamet, da ljubavi, kad je u pitanju politika, nema ni levo, ni desno, ni na Zapadu, ni na Istoku, već da treba da gledamo samo i isključivo sopstvene interese!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Duki

21.07.2022 17:39

Iskren da budem, ne čitam puno Alo novine.Međutim, jako mi se dopao ovaj tekst, mislim da su pisali ljudi koji imaju mozga, da misle, i oči, da vide sve prilike u svetu. Ljubav,emocija je za dom, za porodicu, interese treba sprovoditi u politici. Drustvo u Srbiji,je nazalost, to shvatilo drugacije, te vise vole ceo zapad ili Putina,Rusiju vise nego svoje majke i oceve,zenu i decu. Pozdrav

Jovandeka

21.07.2022 23:36

Odličan, vrlo realan tekst! Boli, ali je istina!