"PREDSEDNIK VUČIĆ ULIVA SIGURNOST" Vesić: U neizvesnim vremenima obezbeđuje kontinuiranu stabilnost i ekonomski rast
Printscreen

- Radimo 574 kilometara puteva, radi se obilaznica oko Beograda, pre neki dan je pušten tunel Straževica. Sve ovo ne možemo da radimo ukoliko se ekonomski ne razvijamo - kazao je Vesić.

- Politička i ekonomska situacija je sve komplikovanija. Za teška vremena, potrebni su nam ozbiljni i posvećeni ljudi. Ljudi koji su efikasni i rešavaju probleme. Ne vidim takve u opoziciji. Predsednik Vučić i SNS obezbeđuju kontinuitet stabilnosti i ekonomski rast u neizvesnim vremenima za celu Evropu i svet - kazao je Vesić.

On je dodao i da jučerašnje obraćanje predsednika Vučića uliva sigurnost da je Srbija na dobrom putu.

- Imaćemo rast penzija od 19.1 odsto, plate u javnom sektoru imaće dvocifren rast, u drugom kvartalu imali smo rast od četiri odsto, u prvih šest meseci imali smo milijardu i 417 miliona evra stranih investicija - istakao je Vesić.

Rekao je i da Srbija dobro planira svoju politiku, jer je politička i ekonomska situacija izuzetno teška i da zbog toga mora puno da se radi.

- Imamo dovoljno energenata i hrane. Nekima iz opozicije je smešno što predsednik priča o šećeru. Ali time pokazuju koliko ne shvataju šta je važno. Zadatak predsednika jeste da zna da li imamo dovoljno hrane ili ne. Vučić se nije, kao neki, otuđio od naroda. Sećam se dobro perioda kada je Milošević izgubio dodir sa narodom, tada je izgubio dodir i sa realnošću.
To je još jedna zajednička osobina Vučića i Đinđića. Bave se detaljima, posvećeno i energično, i ne staju dok ne ispune zacrtane ciljeve - istakao je Vesić.

On je naglasio da po prvi put cela Evropa i region sa velikom pažnjom prate šta radi Srbija i kako se ozbiljno ponaša u vremenu krize.

- Prvi put smo primer za druge u Evropi, bolji smo od mnogih - zaključio je Vesić.

 

 

Komentari (0)

Loading