ĆUTA OPET BLOKIRAO AUTO-PUT Maltretiranje građana zarad političkih poena
Alo

Deo radnika kragujevačkog Fijata protestuje danas kod Sava centra na Novom Beogradu. Nekoliko desetina ljudi izašlo je na auto-put i blokiralo saobraćaj.

Iako je ih predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić juče pozvala na nastavak pregovora, predstavnici sindikata i radnika kragujevačke fabrike automobila kažu da “nisu uspeli da usaglase termine sastanaka sa njom” i ipak se otisnuli.

Ćuta predvodnik protesta

Na čelu dela radnika Fijata koji su se odlučili na protest, bio je dežurni demonstrant u svakoj prilici – Aleksandar Jovanović Ćuta. Lider pokreta “Ekološki ustanak” je, očigledno, preko noći od “ekološkog aktiviste” postao i “borac za radnička prava” pa je, skromno, odlučio da protest predvodi upravo on iako u Fijatu nikada nije radio. 

Naravno, kao i tokom tzv. ekoloških protesta, i sada je borba za radnička prava samo maska za pravi cilj – opozicioni pokušaj da se uzdrma vlast. Jer kako drugačije objasniti činjenicu da je i na ovom protestu, kao i mnogima ranije, u prvom planu Ćuta, a ne radnici koji navodno traže svoja prava, a odbijaju da razgovaraju sa predstavnicima vlasti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading