RADNICI FIJATA ODBILI PREGOVORE SA PREMIJERKOM ANOM BRNABIĆ Izašli na ulice pod uticajem lažnih ekologa Dobrice, Ćute i Zelenovića (FOTO)
Alo

Radnici Fijata blokirali su Beograd, oko 300 njih je okupljeno kod mosta Gazela.

Prvo su tražili otpremninu od 1.000 evra, a danas traže 2.000 evra po godini radnog straža, što je 10 puta više nego drugi radnici u Srbiji. 

Odbili su predlog Fijata da dobiju 17 hiljada evra, minimalnu platu od 800 mesečno i da imaju garantovan posao kada se u Srbiju vrate. Međutim, oni su to jednoglasno odbili.

Iako je poziv Vlade Srbije na razgovore i pronalaženje rešenja kako bi se postigao dogovor i dalje otvoren, radnici kragujevačke fabrike su samoinicijativno rešili da umesto sastanka, izađu na ulice.

Sve ovo, nije prošlo bez mešanja određenih političara, odnosno lažnih ekologa predvođenih Dobricom Veselinovićem, Aleksandrom Jovanovićem Ćutom i Nebojšom Zelenovićem koji i u ovome vide samo šansu za sticanje jeftinih političkih poena.

 

Komentari (4)

Loading
Ludi Ljudi

22.06.2022 14:16

Ma sve ih treba kazniti za remećenje javnog reda i mira jer su guske kad veruju ovakvim likovima.Ni dinar ne treba da dobiju jer uzimaju svako malo otpremninu .

Suza Kg

22.06.2022 15:26

Bruka i sramota. Navikli su godinama da fabrika čas radi, čas ne radi... Sada kada dolazi do promena ništa im ne odgovara.... Ovo nigde u svetu nema... Ko neće da radi, neka ide na biro, pa neka traži posao. Šta misle??? Da će privatnika moći da ucenjuju??? Mislim da ovde ima više opozicionara,huškača, kojima su cilj samo nemiri na ulicama... Ništa im ne bih popuštala, pa ko hoće hoće,ko neće ne mora da radi.

Milence

22.06.2022 15:27

Kakve fabrike u KG. Sve zatvoriti i na biro rada. Zar će sa ovim "radnicima" će mo ići u svetlu budućnost.

Baba Milka

22.06.2022 15:30

Eto ko minira dogovore i pregovore . Tutnuli im nesto malo i hajd sad da ludujemo. Budaletine. Ovi ih vode zedne preko vode.