NJIHOVI MEDIJI PIŠU Hrvatska se sprema za rat protiv Srbije!
Printscreen

"Milanović se sprema na "rat" sa Srbijom! Sprečiće Beogradu ulazak u Evropsku uniju." - naslov je u hrvatskim novinama 7Dnevno koje se bave eskalacijom loših odnosa između Beograda i Zagreba. 

NJIHOVI MEDIJI PIŠU Hrvatska se sprema za rat protiv Srbije!

Printscreen

 

Do eskalacije je došlo posle otpužnice za ratni zločin na Petrovačkoj cesti koju je podiglo srpsko tužilaštvo. Hrvati su se ekpresno ujedinili da brane zločince koji su pobili decu.

NJIHOVI MEDIJI PIŠU Hrvatska se sprema za rat protiv Srbije!

Printscreen

 

Na duplerici ovaj list donosi tekst sa naslovom "Milanović se sprema za rat sa Srbijom".

Kako navode u tekstu, Milanović će stati u obranu pilota kako bi sprečio Srbiji ulazak u EU.

- Jasno je da se nakon packi iz Vučićeve Srbije od Milanovića očekuje paljba nalik na onu koju je usmeravao prema bošnjačkoj političkoj kliki, a Srbija je podizanjem optužnice povredila međunarodno pravo i hrvatski suverenitet na toj tezi Milanović sprema nove napade zahtevajući da se blokiraju srpski pregovori sa EU-om- navode u tekstu.

BRUKA I SRAMOTA Tužba protiv hrvatskih zločinaca vraćena na dopunu uz nemoguće uslove: Srpski sud minira optužnicu protiv pilota ubica!

- Reč blokada uskoro bi mogla da postane jedna od najkorištenijih u verbalnim istupila predsednika Zorana Milanovića, koji je poslednjih nekoliko nedelja pažnju ne samo domaće nego i evropske javnosti privlačio svojim stavom o pristupu Finske i Švedske NATO savezu pri čemu je najavio blokadu tih dveju zemalja ako se ne stane u zaštitu hrvata u BIH na način da im se omogući promena izbornog zakonodavstva. Možda u Finskoj i Švedskoj Milanovićevi ultimatumi nisu najbolje odjeknuli, ali među hrvatskim desničarima i hrvatima u BiH, njegova retorika našla je plodno tlo.

- Naime, kako tvrde upućeni iz ureda Zorana Milanovića, on će uskoro početi blokadu da spominje i u kontakstu Srbije-  navode iz lista "7Dnevno".

Okidač mu je bila prošlonedeljna odluka Tužilaštva Republike Srbije dapodigne optužnicu protiv hrvatskih pilota zbog delovanjau vojno-redarstvenoj operaciji Oluja. Jasno je da nakon ovih packi iz Vučićeve Srbije od Milanovića očekuje paljba na Srbiju - zaključuju iz lista 7Dnevno.

PUPOVAC: Odbacivanje optužnice iz Srbije dovešće u pitanje naš odnos sa Plenkovićem

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading