NATO OPET NAPADA SRPSKU DECU Bivši obaveštajac otkriva pakleni cilj Zapada zbog kojeg krvoločnoj Alijansi ništa nije sveto
Alo!/Masanori Jošida

Neprestane dojave o bombama uznemiravaju svakodnevno javnost i stanovništvo širom gradova Srbije. Tako smo u prethodnih nekoliko nedelja imali prilike da vidimo evakuacije dece u preko stotinu škola, posetilaca tržnih centara, muzeja, zoološkog vrta i brojnih drugih istaknutih i strateški važnih objekata.

Da li je Srbija zaista ugrožena bezbednosno i koliko je realna opasnost od bombaškog napada, u razgovoru za Alo, odgovara bivši pripadnik Službe državne bezbednosti Božidar Spasić.

- Mi smo očekivali, koji se bavimo ovom problematikom da će doći do širenja ovog talasa prijavljivanja takozvanih lažnih bombi. Primalac, odnosno država zna da bombe nema, ali to je jedna procedura koja mora da se ispoštuje i u tom smislu, u ovom momentu, mi procenjujemo da ne postoje realne opasnosti po Srbiju zbog činjenice da je država preduzela adekvatne mere bezbednosti, radi se o takozvanoj totalnoj bezbednosnoj proveri svih objekata, lica, uključene su sve moguće kamere, agenti su na terenu... – navodi Spasić.

NATO stoji iza dojava o bombama

Naš sagovornik kaže da iza dojava stoje obaveštajne službe povezane sa NATO.

Printscreen

 

- Tu se radi o obaveštajnoj službi i lažno prijavljivanje bombi ima samo za cilj da se psihološko-propagandno uznemirava jedan deo stanovništva, tačnije Srbija. Upravo zbog činjenice koje smetaju zapadnim službama pretpostavljam gotovo sa stopostotnom sigurnošću da to dolazi i usmerava se od strane NATO službi. Nema ni govora o tome da u ovom momentu u Srbiji može biti postavljena neka bomba – kaže Spasić.

NATO ponovo napada srpsku decu

Kako navodi sagovornik portala Alo, građani su uznemireni i to je ono što je NATO pakt hteo.

- Imate situacije da uđete u tržni centar ne znate ni da li će vas neko izbaciti. Ono što je najgore napadnuta su naša deca, to je u bukvalnom smislu pravi zločin. Napasti i uznemiravati decu, radi se o deci koja čak i nisu bila rođena kada je bilo bombardovanje, tako da se ona sada uvlače u probleme kako to izgleda kad neko postavlja bombu – kaže Spasić i dodaje savet kako bi stanovništvo trebalo da se ponaša u datoj situaciji:

- Dakle, građani treba da se ponašaju tako da treba da budu veoma odgovorni prema onome šta im govore nadležni organi. Verujte, naše službe bezbednosti, ministarstvo unutrašnjih poslova i sve druge službe bezbednosti čak i obezbeđenje određenih objekata su veoma osposobljeni da u svakom momentu otkriju nekog ko ima nameru da unese nešto u objekat koji je štićen. Poslednji slučaj u Čačku nam ukazuje da ne može proći neopaženo ne samo bomba već i strani špijun.

Centri iz kojih se šalju dojave o bombama

Spasić ističe da se sve kreira iz jednog centra.

- Pretpostavljam da ovde u zemlji imaju određene lokatore ili dojavljivače koji ih zapravo usmeravaju u kom smislu i gde da se prijavljuju bombe, gde će biti najviše štete ili najvećeg psihološkog pritiska. Dakle, to su obaveštajne službe. Da li postoji jedan centar na granici između Poljske i Ukrajine, to je jedna obaveštajna informacija koja postoji pa se odatle kreiraju te psihološke informacije. Zatim postoji jedan centar u Švajcarskoj odakle se isto tako kreiraju operacije i slanje mejlova – kaže Spasić.

Dva razloga za pretnje

Kako navodi sagovornik portala Alo, mejlovi se šalju prema Srbiji iz dva razloga:

- Masovno prijavljivanje bombi krenulo je od kako je Srbija zauzela principijalan stav u vezi sa ratom u Ukrajini. Istog momenta su počeli s prijavljivanjem bombi u avionima, na aerodromima... Smatralo se da će se to završiti, međutim, mi smo upozoravali da je ovo dugoročan psihološko-propagandni rat. Druga činjenica jeste nastojanje Albanaca sa naše okupirane teritorije Kosova i Metohije da se priključi određenim evropskim institucijama, posebno Savetu Evrope.

Preteći mejlovi

Spasić zaključuje da se za slanje mejlova se koriste odgovarajuće službe njihove izdvojene prostorije i softveri.

- Ono što je posebno interesantno jeste ta učestalost slanja mejlova. Morate biti svesni da te mejlove ne može da šalje neki "ludak" ili neki pojedinac, već to mora da se grupiše. Videli ste da je izdvojena grupa škola, tržnih centara, grupa aviona koja leti na liniji Beograd- Moskva. Ovde se ne ide na pojedince, već se ide direktno na napad na naše stanovništvo. Najveći zločin je što NATO napada srpsku decu.

Dojave o bombama u školama

Nakon brojnih dojava u tržnim centrima, sada su na meti pretećih mejlova i dojava o bombama osnovne i srednje škole.

Tako je jutros stigla dojava za čak 182 škole u kojima je odmahizvršena evakuacija đaka, a specijalne policijske ekipe su izašle na teren.

Dojave o bombama potom su stigle i za tržne centre, aerodrome,mostove i druge brojne saobraćajnice i istaknuta i strateški važna mesta.

 

 

Komentari (1)

Loading
Златокоса

16.05.2022 23:51

Наравно. Зато је ово тероризам. Дојаве о бомбама су чист тероризам.