VUČIĆ ZAGRMEO: SRAM VAS BILO! Jeste li vi ukidali letove za Njujork dok je 19 zemalja napadalo Srbiju?!
Foto: Pink

- Jedan moj dobar poznanik je danas rekao: "Rusija je propala, gotovo je to, ulazi ovamo ili onamo". A ja sam zapitao - kakve to ima veze sa spomenicima Žukovu, Dostojevskom, Čajkovskom. On kaže "Koga briga, sve će to da izbace iz udžbenika". A ja kažem, mi nećemo. Jel treba da izbacujemo Šekspira zato što Britanci šalju oružje Albancima - zapitao je predsednik.

On kaže da Srbija ne drži letove sa Rusijom zbog profita, i da strane službe stoje iza poziva o bombama na letovima Er Srbije.

- Sve ono što smo sitno zarađivali, mi to više nemamo. Mi imamo letove iz principa, zato što smo slobodarska zemlja, koja sama odlučuje - rekao je predsednik.

I ovi koji nam govore o krvavim rukama zbog toga što i dalje imamo letove poručujem "Sram vas bilo sve zajedno". I vas analitičare i lažove. Jeste li vi ukinuli letove za Njujork kada je 19 zemalja bombardovalo našu zemlju. Nama niko nije pomagao, niko. Ćutali ste kao zaliveni.

- Na današnji dan je ubijena mala Milica Rakić. Što jel to dete nije vredelo. Bratu Aleksi, i sestri koja je posle rođena, jel oni ne bi voleli da imaju sestru. Jel srpski život manje vredan? I mi to trpimo svaki dan - istakao je predsednik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zelja

18.04.2022 02:45

Gospodine Predsednice;pored svog postovanja i sto cenim sta cinite za Srbiju i Srpsku,onda zasto da idemo u EU?U drustvo onih sto su nas bombardivali,sto nas ucenjuju i prete i ne zele i nevole u toj zajednici,onda zasto da ulazimo?Pa,Srbija netreba EU,bolje biti nezavisan i neutralan;bolje je za nas!!!