"ČANAK MRZI SVE ŠTO JE SRPSKO Najpametniji je dok zadrigao hrče i grokće po rijalitijima"
Foto: Printscreen

Ne postoji bolja potvrda ispravnosti politike koju vodi naš predsednik Aleksandar Vulin od te da ga upravo zbog posvećene borbe za zaštitu Srba bez obzira gde žive, u Podgorici napadaju i vređaju novinari Mila Đukanovića i nesrećni Nenad Čanak. 

Nenadu Čanku, koji je sramota srpskog roda, mnogo je zasmetala hrabrost našeg lidera Aleksandra Vulina, koji otvoreno i bez uvijanja kaže da je NATO pakt izvršio agresiju na Srbiju. 

Ne znamo da li Čanku više smeta istina i Vulinova borba za interese Srbije i svih Srba ili to što ne može više da bez sankcija i posledica vozi motorne sanke po užem centru Novog Sada i pijan i drogiran mlati ljude po kafanama. 

Čanak je Milu Đukanoviću u borbi protiv srpskog naroda i SPC u Crnoj Gori više puta pružao ličnu podršku, a sada je još jednom otišao kod svog prijatelja Đukanovića da kuka i cmizdri i sa bezbedne distance iz Podgorice pljuje po Srbiji i ljudima koji su našu državu učinili snažnijom i boljom. 

Čanak je najpametniji dok tako debeo i zadrigao hrče i grokće po rijalitijima", odgovorio je predsednik Gradskog odbora Pokreta socijalista Beograd Vladimir Ilić Nenadu Čanku, predsedniku Lige socijaldemokrata Vojvodine, koji je za jedan podgorički medij izneo niz laži i uvreda na račun ministra unutrašnjih poslova i lidera Pokreta socijalista Aleksandra Vulina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Prokopije

12.05.2022 18:48

Šta znači "čanak" u turskom rečniku? Obično se u našim krajevima izraz "čanak" koristio za posudu iz koje su jeli ...