"ZAŠTO NISU OBAVESTILI LJUDE O TOME" Vučić: Dobro je imati politički stav, ali trebalo je to reći pre izbora
Foto: AP Photo/Virginia Mayo

Vučić je tako u Aleksandrupolisu odgovorio novinarima na pitanje kako tumači to što se neki proteklih mesec dana nisu izjašnjavali po pitanju uvođenja sankcija Rusiji, a danas su "mnogo glasniji i zalažu se za uvođenje sankcija".

"Mislim da je okej da neko ima svoj stav, nije fer što taj stav nisu imali pre mesec i po dana i pre mesec dana, u predvečerje izborne tišine, zašto ljude nisu obavestili o tom stavu, jer nažalost izgleda da smo samo mi bili odgovorni i da samo ja nisam lagao narod", rekao je Vučić i nastavio:

"Nisam izlazio sa junačkim pričama, nisam se zakljinjao u nešto nikada i nikada, kao što nisam ni govorio da hoćemo da bih dobijao zapadnu podršku već sam govorio ono što realno mislim, ono što je interes Srbije i rukovodio se njenim interesom".

Vučić je istakao da se istina, poštenje i odgovornost u politici uvek na kraju više isplate nego bilo kakvi trikovi, manipulacije i kalukacije koje, dodao je, na kraju uvek izađu na videlo.

"Ovo su obične kalukacije, to što su neki radili na kraju ljudi to vide i umeju da prepoznaju", dodao je Vučić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Biljana

03.05.2022 23:40

Predsednik Vučić je uvek imao čvrst i jasan stav. Gradjani Srbije su to cenili i zato su mu dali podršku na izborima jer mu veruju i vrlo dobro znaju da sa njim imaju mir i stabilnost.

Tole

16.06.2022 18:16

Teraj predsednice po svom. Lopovi i neradnici traze mesta u politici a neznaju ni šta je to.