IZVEŠTAJ FRIDOM HAUSA KAO DA JE PISAO NIŽI ČINOVNIK IZ KOALICIJE "MORAMO" Vučić: Ne brinite, da smo uveli sankcije Rusiji, bili bi čudo sveta!
Tanjug

Predsednik Srbije danas je u Predsedništvu, nakon uručivanja Ordena srpske zastave drugog stepena predsedniku Evropske agencije za saradnju u krivičnim stvarima Evrodžast (Eurojust) Ladislavu Hamranu, odgovarao na pitanja novinara.

PREDSEDNIK VUČIĆ IZ PREDSEDNIŠTVA Zabrinut sam, imam molbu za EU i Albance, ne činite to

Predsednik je o izveštaju Fridom hausa rekao da je to jedna od karika u lancu pritisaka na slobodne i suštinski demokratske zemlje.

- Oni kažu da pada demokratija zato što je Vučić pozvao opozicione lidere i deo njih okrenuo jedne protiv drugih, zato što je jednima ponudio nešto, a drugima nije. Pa to kao da je pisao neki niži činovnik nepismeni iz koalicije "Moramo", a ne neko ozbiljan ko mora da se bavi stanjem ruskih prava. Samo vas molim da pročitate tekst, narod će da se smeje. Ali ne brinite, da smo uveli sankcije Rusiji bili bismo najveća demokratija na svetu, proglasili bi nas za čudo sveta od koga svi trebaju da uče. Verujte mi na reč. Znaju ljudi da je to jedna od karika u lancu pritisaka na slobodne i suštinski demokratske zemlje, zakjlučio je predsednik Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading