VUČIĆ O NAPADIMA NA MIKIJA MANOJLOVIĆA Ponosan sam što je govorio slobodno i beskrajno mu hvala na hrabrosti
Alo! Ilustracija /J.V.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na napade na glumca Predraga Mikija Manojlovića, koji se nalazi na udaru pojedinih medija i opozicionih političara od kada je izjavio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić za političku sredinu naše zemlje Šarl de Gol.

– Ne znam imamo li većeg živog glumca od Mikija Manojlovića, verovatno ne. Ponosan sam na to što je taj čovek govorio slobodno, iz svoje glave i što niste mogli čak ni nepristojnim pristupom da mu promenite stav. Nisam ja veliki lider, nisam to nikada ni mislio, samo sam štitio i grčevito se borio za interese Srbije. Ne možete da razumete koliko energije je zahteva susret sa američkim senatorima. Koliko napornih sati borbe da se izborite za stav svoje zemlje. Zato sam posebno ponosan kad neko poput Mikija Manojlovića ima reči hvale. Njemu beskrajno hvala na hrabrosti, jer je znao sa čime će biti suočen – rekao je Vučić i dodao:

– Onima koji vode hajku protiv svakog ko ima svoju glavu, čini mi se da je on pružio najbolji odgovor rekavši “ja to mogu da kažem zato što sam misleći čovek, nisam dobio ništa”. Zaista nije dobio ništa. Dobio je posle nekoliko dana da sam rekao hvala. Neki valjda polaze od sebe, pa ne mogu da zamisle da neki imaju mozak, da smeju da misle drugačije od onih kojima se čine da imaju pravo na jedinstvenu istinu. Izbori ih demantuju, ali ne vredi, oni će nastaviti da žive u svojim uskim kružocima. Hvala gospodinu Manojloviću, meni je to podstrek i pruža mi snagu i energiju da nastavim sa važnim stvarima u narednom periodu – kazao je predsednik.

HEJTERKA Poznati glumac šokirao voditeljku N1 koja je pokušala da ga provocira! Miki: Vučić je srpski De Gol

Podsetimo, Manojlović je u gostovanju na televiziji N1 na pitanje voditeljke Nataše Miljković šta misli u vezi sa predsednikom Vučićem, koji, kako je navela, Mikiju Manojloviću deluje odlučan i iskren, odgovorio da je Vučić za ovdašnju sredinu, tj. političku sredinu naše zemlje Šarl de Gol.

– Vučić je u odnosu na našu političku sredinu Šarl de Gol – izjavio je on, čime je predsednika Srbije uporedio sa jednim od najmoćnijih državnika u istoriji Francuske.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading