SUKOB U TABORU OPOZICIJE SE NE STIŠAVA, KOALICIJA SE ZAUVEK RASPALA Đilas: Vuk nije trebalo da ide s nama na izbore
Foto: Ilustracija

Nakon brojnih napada koje je dobio od dojučerašnjih koalicionih partnera, Đilas je uzvratio udarac i poručio Jeremiću da je bolje da nisu ni išli zajedno na izbore.

- Gospodin Jeremić i deo rukovodstva Narodne stranke su jasno pokazali šta misle o meni i SSP-u u ove dve nedelje od završetka izbora. Mislim da je bilo pošteno da su sve to što ih je tištalo rekli u trenutku kada smo pravili koaliciju i da nisu na izbore išli zajedno s nama - poručio je Ðilas za jedan dnevni list.

SUKOB U TABORU OPOZICIJE SE NE STIŠAVA, KOALICIJA SE ZAUVEK RASPALA Đilas: Vuk nije trebalo da ide s nama na izbore

Foto: Alo/Masanori Jošida

 

On je tako odgovorio na pitanje kolike su šanse da u slučaju da dođe do ponavljanja izbora u Beogradu ide u koaliciji s Narodnom strankom, a nakon teških reči koje je na njegov račun izneo Vuk Jeremić.

- SSP je, iako najjača opoziciona stranka, zarad jedinstva prihvatila da druga dva partnera imaju veći broj poslanika od nas u prvih trideset. Na svoju kvotu poslaničkih mandata primili smo predstavnike pokreta, sindikata, ali i nestranačke ličnosti. Neki govore da su u Narodnoj stranci ćutali tokom proteklih meseci da se koalicija ne bi raspala i da ne bi ugrozili svoja poslanička mesta, ali ja to ne posmatram tako. Ogroman broj ljudi iz NS se zajedno s nama borio za svaki glas. I ja sam tim ljudima zahvalan - poručio je Đilas, a preneli su mediji.

SUKOB U TABORU OPOZICIJE SE NE STIŠAVA, KOALICIJA SE ZAUVEK RASPALA Đilas: Vuk nije trebalo da ide s nama na izbore

Printscreen

 

Vladimir Gajić, potpredsednik Narodne stranke, je ekspresno odgovorio Draganu Đilasu.

„To što on tvrdi da je SSP najjača opoziciona stranka je na nivou onih tvrdnji da smo na 28 odsto, da dobijamo Beograd ako izađe 900.000 i da je Ponoš u drugom krugu ako izađe četiri miliona. I…“, poručio je on na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

Potvrđeno naše pisanje

Podsetimo, Alo! je prethodnih dana pisao da je saradnja između Đilasa i Jeremića zauvek završena.

- Rov između njih je toliko dubok, da ne vidim način da nesuglasice i netrpeljivost budu prevaziđeni. A i ako budu, mislite li da su glasači ludi i da će progutati priču o slozi i jedinstvu, kad je svima jasno da njih dvojica ne mogu očima da se vide - poručili su naši izvori. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading