MARINIKINI I ĐILASOVI MEDIJI DIŽU U NEBESA MILICU ZAVETNICU Nestala je briga za Srbe i Srbiju, a Kosovo i genocid nisu teme koje su joj BITNE!
Alo! Ilustracija /J.V.

Zavetnica je govorila o izborima koji su održani 3. aprila u Srbiji, a na kojima je pobedu odnela Srpska napredna stranka i njen lider Aleksandar Vučić, na predsedničkim izborima.

MARINIKINI I ĐILASOVI MEDIJI DIŽU U NEBESA MILICU ZAVETNICU Nestala je briga za Srbe i Srbiju, a Kosovo i genocid nisu teme koje su joj BITNE!

Printscreen

 

Nakon ovog intervjua je jasno da Milica Đurđević ima drugačiji cilj od onog kojeg je predstavljala narodu u predizbornoj kampanji.

Jasno je da tu nema brige za Srbe, ni za Srbiju, a Kosovo i genocid nisu teme koje su bitne za Milicu Zavetnicu.

Mediji koji su pod kontrolom Dragana Đilasa i Marinike Tepić dižu Milicu Đurđević u nebesa, a sve zbog plana nove beogradske koalicije o kom smo pisali.

Do juče je Milica pričala kako je mediji za koje je dala intervju napadaju, na poslovnom, a i na privatnom planu, a sada je zarad viših ciljeva doživela izvesni vid amnezije i rešila da sarađuje sa dosad ljutim "neprijateljima"

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Mile

06.04.2022 12:15

Sad ispada da ljudi koji su glasali za zavetnicu nisu znali sami za koga da glasaju vec ih milica zavetnica ubacuje u jedan koš kod Djilasa i marinike to je izdaja glsaca hocea neces na kraju balade svi kod Djilasa.

Ja

06.04.2022 12:36

Sta je to dobro djilas uradio nego je svega ponistio i zemlju i narod zeleo je samo sebi bogastvo to je sve sto je sebi dobro uradio a narod i zemlja su patili i trazite od naroda da vas podrze u cemu ste sta zasluzili kao ni narod sto su potonuli u veliko zlo i nevolji nisu narod krivi nikad narod nisu bili krivi nego oni koji su prije zemlju vodili !!!

Ja

06.04.2022 12:52

MARINIKINI I DjILASOVI MEDIJI DIzU U NEBESA MILICU ZAVETNICU Nestala je briga za Srbe i Srbiju, a Kosovo i genocid nisu teme koje su joj BITNE to su brige i teme jako vazne i bitne i bile sto su oni naneli srbija nikad nije bila niti je genocidna tog genocida nikada nije bilo kosovo jeste bitna i to je zemlja srbije taj narod su patili od raznog zla terorista i do danas narod nemaju mira niti svoju slobodu u svojoj zemlji kosovo i metohije svako zlo i sila je bilo tom narodu naravno da treba da bude briga narod su patili i svega je tamo sruseno ponisteno zapaljeno od naroda vi nemate brige ali ih narod ima oni zive tamo svako ljudsko pravo je izgazeno njihov jezik je zabranjeno nemaju mira godinama i vi nemate brige to imaju narod svega je tamo ljudsko pravo oduzeto i njihovo imanje vi nemate brige ali samo pare su vam vaznije nego zivot naroda !!!

Ja

06.04.2022 12:54

Svega je tamo narodu oteto i silom njihove duse ni za to niste imali brige !!!

Ja

06.04.2022 13:05

Narod glasa za onoga koga oni zele sns je iskrena pobeda narod bira to je njihovo pravo da glasaju za koga oni sami zele to je pravda i pobeda vucica !!!

Lule

06.04.2022 14:36

Sto vas cudi Milica zavetnica. Dala je zavet ali Djilasu.

Nikola

06.04.2022 22:15

Milice sram te bilo.Izdala si sebe izdala si glasace.Sama si rekla sa neces sa Djilasom.Ovo ce ti biti kraj politicke karijere ako se udruzis sa Djilasom.Vise ti nije vazno ni Kossovo ni Republika Srpska nego samo pare.Prevarantu.

Marko

06.04.2022 22:18

Milice samo pare su ti vazne.Nema vise programa.Nema Kosova.Najveci si lazov i prevarant.