Koga briga za genocid i Kosovo kad je gradska kasa u pitanju!
Foto: Ilustracija

 

Miloš Jovanović je pogazio svoju reč, sada hoće u koaliciju sa Marinikom Tepić o kojoj, do juče, nije lepo govorio. 

Hoće u beogradsku vlast sa Marinikom koja na sva usta priča da je u Srebrenici počinjen genocid.

- Za Mariniku Tepić je u Srebrenici počnjen genocid a Zdravko Ponoš je ZA NATO i to kažu depeše Vikiliksa! I ja da idem sa njima?  Vučić je uradio stvari koje su muzika za moje uši - pričao je Jovanović.

 

 

Boško Obradović, lider "Dveri" je prevario narod, zarad fotelje sa onima kojima je Srebrenica genocid.

Boško hoće u vlast u Beogradu sa koalicijom "Moramo" za koju je ranije pričao da su projekat zapadnih ambasad.

- Oni su projekat zapadnih ambasada! Iza zelene politike kriju priznanje Kosova i priznanje genocida u Srebrenici! - govorio je Obradović.

 

 

Biće da se Milici Đurđević svidela ideja o fotelji u gradskoj vlasti u Beogradu.

Ona je spremna da pravi vlast u gradu Beogradu sa Marinikom Tepić i "Ne davimo Beograd". 

Do pre samo nekoliko dana je jasno i glasno govorila za njih da su izdajnici i da sa takvima nema saradnje. 

- Nema saradnje sa onima koji tvrde da su Srbi krivi, da se dogodio genocid u Srebrenici - govorila je Milica. 

- Ne zaluđujte ljude da će ih izbaviti žuta patka ili neko ko traži rezoluciju o genocidu u Srebrenici - bio je stav Zavetnice, ali se izgleda njena velika "ljubav" prema Srpstvu topi zbog fotelje i vlasti.

 

 

"Tadić je politički maneken"

Podsetimo i šta je govorila o nekadašnjem predsedniku Borisu Tadiću.

- Pošto se mnogo krećem među ljudima, znam kako narod misli. Svi su bili za to da se skloni Tadić, pa nek dođe ko god hoće. Tadić nije bio poznat kao državnik, već kao jedan politički maneken. Uostalom, videli smo kasnije kako je prošao na izborima i kako su ljudi ocenili njegov rad - govorila je Milica Zavetnica o Tadiću, a sada je najveća zagovornica da se on vrati na vlast.

Marinika Tepić: U Srebrenci je počinjen genocid

Podsetimo, lider SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin, lider LSV Nenad Čanak i Marinika Tepić sada potpredsednica stranke Dragana Đilasa, potpisali su rezoluciju kojom se priznaje genocid u Srebrenici.

Predlogom se 11. jul za Dan sećanja na genocid u Srebrenici i izražava se saosećanje za sve žrtve u ratovima na prostoru bivše jugoslavije, kao i za njihove porodice i pozivaju se sve susedne države da nastave da obezbeđuju pravdu i dugoročnu podršku preživelima, uključujući po potrebi one koji su bili žrtve seksualnog nasilja, navodi se u tekstu predloga.

Podsetimo, sličnu rezoluciju predložila je Velika Britanija u Savet bezbednosti UN, a ona je odbijena 7. jula 2015. godine zahvaljujući Rusiji koja je uložila pravo veta.

Pored toga, Marinika Tepić neprestano zamenjuje teze i tvrdi kako je u Srebrenici počinjen genocid "u naše ime". Ništa se u Srebrenici nije dogodilo "u naše ime", niti je 99,99 odsto Srba znalo šta se tamo dešava, niti su slali bilo koga da vrše bilo kakve zločine.

Kako se navodi, jedan od ciljeva Marinike Tepić bio bi i priznavanje genocida u Srebrenici, što bi Marinika u ime Srbije oduševljeno uradila.

Teško održiva teza ipak je jedna od glavnih agendi Marinike Tepić i njenog gazde Dragana Đilasa kojom nameću Srbiji kolektivnu krivicu po nalogu stranaca.

Da stvar bude još više ogoljena, tezu o Srebrenici oborilo je više međunarodnih komisija sastavljenih od najvećih stručnjaka u oblasti prava, a jednu je predvodio profesor Gideon Grajf, dok je član druge bio ugledni bečki profesor Valter Manušek.

Jedino je fotelja važna. Vajne patriote su brže-bolje pojurile da se sastanu sa onima koji stavljaju žig na ceo srpski narod, proglašavajući ga genocidnim, ne bi li se domogli parčeta vlasti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (17)

Loading
Ja

06.04.2022 08:11

Ako su samo za sebe i samo za svoje pare tu nema nista i zemlja i narod ce biti u propasti nato su ponistili i zemlju i narod i celu jugoslaviju genocida sa strane srbije nikada nije bilo to su lazi kosovo se ne prizna niti se preda niti se pokloni i nikome se ne da kosovo je srbija i ostaje u svojoj zemlji u srbiji !!!

Ja

06.04.2022 08:14

Ako su samo za pare trebaju raditi i zaraditi u nekoj fabrici ali ne u politici to nije za igranje zemlje i naroda !!!

Бошкић

06.04.2022 09:19

Не желим да верујем да је мој глас који сам дао Милици заветници,глас који је узалуд бачен. А ако је то истина,од сада мој глас увек ће ићи само А.Вучићу.

Nikola

06.04.2022 13:54

@Бошкић - Ja joj nisam dao glas jer sam sumnjao u nju, ispostavilo se da je dobro što sam dao glas Vučiću iako sam bio simpatizer zavetnika ali više sigurno nisam.

Aleksandar

06.04.2022 09:36

Sto posteno ne rade i zarade a ne da ih zanimaju drzavne pare!

Nevenka

06.04.2022 09:39

E pa sad narode vidi za koga si glasao,za prevtljivce,smutljivce slatkorecive,brukaj I za vas I njih ,a oni bas ih Briga posluzili ste im

Nevenka

06.04.2022 09:47

Pa ,Boskicu gde zivis,zar si maloletan,pogledaj ,sto kazu ,semafor,rezultata,na sve stane gradilista,ugled,mucni glavom

MUJO

06.04.2022 09:53

Prebrzo ste otkrili svoje pravo izdajničko lice.B R U K A.

Mira

06.04.2022 10:15

Ovima su pare bitniji od gradjana i svojih stavova.

Tadija

06.04.2022 11:20

Pa ovi ološi od opozicije bi prodali srpski narod da ni ne trepnu!

Milos

06.04.2022 11:33

Odavno sam govorio a sada se evo to i dokazalo da je Beograd rak rana za Srbiju, sve pogubne odluke po ovu zemlju su donosene u Beogradu.Evo nam primera kako se druzina od lose majke i zla oca sastala zarad licnog interesa i fotelja i udruzila i pogazila sva obecanja koja su davali srpskim glasacima.U Beogradu najmanje srbi odlucuju o sudbini Srbije, pa stoga Srbija mora sto pre da se otrezni i da se spasava i da Beograd opase drzavnom granicom a prestonocu da prenesu u neki drugi srpski grad, Beograd neka uziva u svojim idealima sa ovim koji rade Srbiji neprimerene stvari, neka seju psenocu po parkovima neka vade rudu i ugalj na kalemegdanu i neka razvijaju svoju privredu, s mi cemo se nekako snaci bez tog famoznog Beograda"sve za Beograd".

Gagecccc

06.04.2022 11:56

Ne da bi prodali svoj narod, nego su prodali svoju dusu i prodali bi i pokrov sa majcinog sanduka......ovu koaliciju sakupiti i na poljske radove...kukuruz, krompir, malina, kupina i drrr.

Divna

06.04.2022 13:08

Milice Jel te tata tome ucio.?obraz deblji od dona...

cevap89

06.04.2022 13:42

Prodali su se za pare! Lazne patriote!

miki89ljig

06.04.2022 13:44

Obmanuli su narod da su patriote, a jedino sto vole su pare i fotelje.

Nada

06.04.2022 14:47

Narode kako su vas prevarili dobro su vas izmanipulisali vi koji ste im dali glas, ispostavilo se kao da ste tailet papir obrises i bacis ti su vam uradili.