HVALA SRBIJO! "Ne hvalim se vlašću, ponizan sam pred svojim narodom koji mi je poverenjem to omogućio" (VIDEO)
Printscreen

Nisam neko ko se diči i hvali vlašću, već sam ponizan pred svojim narodom, koji mi je to svojim poverenjem omogućio.

Imam samo jednu želju, da se poklonim pred građanima Srbije i kažem veliko hvala za nešto što nikada niko od građana Srbije nije dobio, napisao je Vučić na svom instagram profilu.

On se u video poruci zahvalio, kako je istakao, svim divnim ljudima za svu podršku i ljubav koju su pružili tokom izborne kampanje koja je, kako je podsetio, bila najčistija i najlepša u istoriji Srbije i na koju je ponosan.    

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Milojko

04.04.2022 15:11

G GOSPODINE CESTITAM NA CISTOJ DOBIJENOJ POBEDI.DA TE ZDRAVLJE I SRECA PRATE I DA NAM SRBIJA SE RAZVIJA I DA JE NA PRVOM MESTU SRECNO PAZIKOGA POSTAVLJAS U UZI KRUG NEMISLE TI SVI DOBRO ONA GRUBJESICKA ZAPAD PLACENIICA TERAJ IZ PARTIJE. ZIV I ZDRAV BIJO NIKO TI NISTA NEMOGO.

Jes tojeto

04.04.2022 15:12

Vučić je jedini predsednik koji je upravljao ovom Srbijom ,a koji je uvek stajao iza svojih reči,ono što bi obećao to je i ispunio,zato je narod glasao tako,ja nisam član SNS,ja sam socijalista u duši,ali sam glasao za njega,a za partiju socijalista,ne za Dačića,ne za njega nikada već za socijaliste,a Dačić bi bio pametniji ako bi otišao i poveo svoje dupelisce

Igor

05.04.2022 08:17

Građani Srbije su ukazali poverenje delima koja su pokazala ko se bori za jaču i bolju Srbiju.

TADEJ

05.04.2022 09:01

Gradjani su svoj glas dali pravom kandidatu koji gine za svoju zemlju!