ŽIVOTNO PITANJE Šešelj otvoreno o najvažnijoj temi za građane (VIDEO)
Foto: Printscreen TV Pink

Šešelj kaže da je ključna tačka radikalskog programa izgradnja kanalizacije u Beogradu.

- To je najvažnije. To je životno pitanje i nasušna potreba Beograda i cele Srbija - izjavio je lider radikala za TV Pink.

Vojislav Šešelj kaže da je to ključni problem Beograda i da je potrebno očistiti Dunav i Savu.

- Da bude čista voda i da je poribljavamo. Da mogu penzioneri i studenti da tamo mogu da upecaju doručak, ručak i večeru i da to bude slobodno. Porez da plaća samo onaj koji lovi mrežama - predlaže predsednik SRS.

Šešelj je komentarišući kampanju pred izbore u Srbiji, rekao da je ona ove godine bila nešto mirnija od prethodnih.

On ističe da je Srpska radikalna stranka štedela iz budžeta za ovu kampanju, što se, kako kaže, može videti i online na njihovom bankovnom računu.

- Mi drugih prihoda na stranački račun nismo ni imali, nešto malo samo, skoro beznačajno. Od članarina uglavnom i retkih sponzora – rekao je Šešelj.

Ističe da vladajuće stranke imaju najjače kampanje, ali i da najviše novca dobijaju iz budžeta.

- Niko nije uveo ni jedan programski novitet. Programske ciljeve, vidim, uzimaju jedni od drugih – kaže on i dodaje da su radikali izašli sa potpuno novim programom.

Ističe da je za njih ključno nekoliko stvari među kojima i što ranije ukidanje javnih, tj. privatnih izvršitelja i da se izvršna funkcina vrati sudovima.

- Kada se daju krediti i kada se uzimaju, rizik mora biti obostran, ne može banka biti zaštićena od bilo kakvog rizika, a samo potrošači da ispaštaju – rekao je Šešelj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading