KRIK POKUŠAVA DA KRIMINALIZUJE SRBIJU Ministar policije: Protiv Bobana Bogdanovića podneta krivična prijava!
Foto: Printscreen

 

Ministar Vulin je rekao da se poslednji napad desio se sinoć, kada je posredstvom portala Krik, Boban Bogdanović Pacov izneo svoja saznanja o ubistvu Olivera Ivanovića.

- Naša policija je suviše ozbiljna da bi pustila da se ovakve stvari izgovaraju, a da ne ponudimo da neko svoja saznanja ne podeli sa nadležnim organima. Mi smo ga odmah pozvali u prostorije SBPOK gde smo mu dali mogućnost da se izjasni i kaže sve što zna. Nije nam dao ni jednu jedinu činjenicu, osim njegovih nepotvrđenih razgovora sa pokojnicima. Kada smo ponudlili poligraf, on ga je odbio - rekao je Vulin.

- Sve što je Krik preneo, odmah je preneto u šiptarskim medijima i u regionu, kao dokaz da je Srbija zemlja kriminalaca.

Kako je dodao, ubistvo Olivera Ivanovića je ozbiljan slučaj, gde se Srbija obratila najboljim službama sveta.

- U skladu sa rezolucijom 1244 mi ne možemo na KiM da sprovodimo istragu, ali smo od svih tamo tražili pomoć. Kada smo tražili satelite, rekli su nam da je bilo maglovito, kada smo tražili kamere, rekli su nam da će to da bude urađeno 4 godine kasnije.

Vulin ističe da se ljudi, koji rade na ovom slulčaju i dan danas bore da se ubistvo rasvetli.

- Krik je pokušao da kriminalizuje našu zemlju i da na taj način utiče na izborne rezultate.

Policija ima saznanja o planovima za nasilje nakon održavanja izbora

Vulin je potom otkrio da policija ima saznanja da će tokom nedelje, kada će se izbori održavati pojedine grupe pokušavati da obesmisle izbore, upadanjem u prostorije, razbijanjem kutija i sl.

- Imamo imena, znamo da neki treba da uđu u našu zemlju. Ali, čitav bezbednosni aparat ove zemlje neće dozoviti da se nešto tako dogodi. Znamo plan, organizaciju, znamo ko treba da stigne... Mnogo je bolje da od toga odustanu.

Kako je objasnio, policija je svesna šta se sprema, i građani ne treba da sumnjaju da će volja građana biti zaštićena.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bobica

30.03.2022 13:44

Sve ih boli jer nisu adekvatni protivkandiadati Vučiću, pa pokušavaju na sve druge načine da ga unize pred narodom