PRIČA PUNA RUPA Svedok koji "zna ko je ubio Olivera" progovorio baš pred izbore?! Dokaza nema, svedoci mrtvi, ostali jedino Marinika Tepić i Miroslav Aleksić da lešinare za koji glas više
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

Svedok dva dana pred izbornu ćutnju govori o nečemu što je pre dve godine navodno čuo od čoveka koji je danas mrtav, a ovaj potonji to opet čuo od Lainovića koji je takođe mrtav.

Da stvar bude još sumnjivija, svedok pominje kako ima poruke o svemu sem o tome o čemu je pričao. I to je bila najvažnija tema dela opozicije i njihove jeftine politikantske konferencije za medije koju su održali Marinika Tepić i Miroslav Aleksić.

Očigledno se radi o političkom triku najnižeg nivoa koji Dragan Đilas, Marinika Tepić i ostali iz te koalicije potcenjuju inteligenciju narod Srbije i pokušavaju da uzmu sebi koji poneki glas više pred izbore, ali laži ne pomažu. Narod ih je prozreo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Per

30.03.2022 16:03

Marinka Tepic i Aleksić treba da odu u prištinu da svedoče ko je ubio Ivanovića. Interesantno za njih, daju izjavu narodu a da nadležni sud nije upoznat. Kakvu pravnu državu oni da brane. Bili su i protiv promene usttava za njegovu ne zavisnost. Samo kvocanje od njih a da ne legnu na ....