PO NALOGU ĐILASA, MARINIKE I PONOŠA Lukić izvređala Biljanu Stojković i koaliciju "Moramo", a onda se u raspravu uključio i Rade Panić: Đilasovci, dosta smo trpeli vaše bezumlje!
Medija centar

 

Biljana Lukić, poznata po tome da uvek na poziv Dragana Đilasa, reaguje u kriznim situacijama i to na Tviteru, jedinoj areni gde se đilasovci obračunavaju.

Ona je, naime, poručila Biljani Stojković iz "Skupštine slobodne Srbije" da joj drži palčeve, ali da od njenog uspeha nema ništa, jer koristi debilnu retoriku Vučića.

- Držim palčeve da tako i bude. A bilo bi lepo, kada, kao podržavalac kandaidatkinje koja se zalaže za građanske vrednosti, ne biste koristili debilnu retoriku Vučića i njegovih botova - napisala je Lukić na Tviteru.

Biljana Stojković je odgovorila da nije ona uvređena već aktivisti iz oko 60 organizacija iz cele Srbije.

- Ovako, ne radi se o tome da li sam ja uvređena, to je najmanje važno. Uvredili ste aktiviste iz preko 60 organizacija Srbije i optužili ih da žele novac (ja novac ne uzimam). To su ljudi uz koje sam ja stala - odgovorila je Stojković i dodala:

 

 

- Ako već nabrajate imena na listiću, izgleda da ste jedno zaboravili - zaključila je Biljana Stojković.

Komentari su se nizali, a rasprava na društvenoj mreži se rasplamsala, pa se u nju uključila i Bojana Novaković koja je poručila Biljani Lukić da se prodala Draganu Đilasu.

PO NALOGU ĐILASA, MARINIKE I PONOŠA Lukić izvređala Biljanu Stojković i koaliciju

Printscreen

 

 

Zatim se uključio i Rade Panić koji je poručio đilasovcima da je dosta trpeo njihovo bezumlje i da se Đilas uplašio da će neko iz opozicije osvojiti više glasova od njegovog kandidata Zdravka Ponoša.

PO NALOGU ĐILASA, MARINIKE I PONOŠA Lukić izvređala Biljanu Stojković i koaliciju

Printscreen

 

 

Na sve ovo kmetovi Dragana Đilasa nisu ostali nemi, pa su u besu vređali simpatizere "Moramo" i Biljane Stojković, govoreći da slobodno mogu da taguju ku*ac, a da su sami gomila go*ana.

PO NALOGU ĐILASA, MARINIKE I PONOŠA Lukić izvređala Biljanu Stojković i koaliciju

Printscreen

 

 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading