ĐILAS NAPRAVIO KOBNU GREŠKU Isplivao kompromitujući snimak Vladete Jankovića (VIDEO)
Alo! Ilustracija

Na snimku se čuje kako Janković vređa žene.

Takođe, jasno se može čuti kako vređa i predsednika Srbije.

Kao da to nije dovoljno, na snimku su i jezive reči u kojima Vladeta Janković govori o nasilju u Srbiju, a sa ciljem smene režima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Goca

11.03.2022 13:42

Ko shvata ozbiljno ove budale pricaj te usta da niste pusta

Nensi

12.03.2022 00:36

I ja kazem i pitam se da li postoji normalan ko ih shvata ozbiljno ,jedino ozbiljno da su najneozbiljnija opozicija,da nije tuzno bilo bi smesno.

DRAGAN

12.03.2022 06:52

Bas bi voleo da dodje do demonstracija da te tako izudaram i ti i Đilas pravo u ludaru na lecenje, jer Vas dvoje stvarno ne znate sta pricate, a i onaj sa onim lopovskim masinskim mozgom mogo bi jedno 30 god da odlezi za silne malverzacije kojje je napravio.

Dragan

12.03.2022 13:02

@DRAGAN - Konfiskovati sve što je ukrao državi a pošto ima dve žene I njima iskontrolisati poslovanje ,braćiq ,sestre ,kumove . Masin bravar zna da krade,laže i od školu učenika u privredi napravio fakultet i čovek ima diplomu "AVIO INJŽENJERA"koja lažovcina običan ŠERPAĐIJA. Ko glasa za ovu matora skleroticnu budalu da ga bas nekunem,taj da vodi Beograd, ljudi đaba njegova diploma,pa to je komunista koji ništa u životu niti znao niti može da zna. Možda postavi petokraku na AVALSKI TORANJ. Nema osnovnu ljudsku kulturu ,vređa žene, ljude pravi pravcati IDIOT A BOG IH SASTAVIO ĐILAS I ON NI VEČE BUDALE , GLUPOČE ,LAŽOVE ,BEZOBRAZNIKE