AKO VLADETA NE POBEDI, SLEDI ULICA! Usred emisije obznanili SCENARIO rušenja državnog poretka!
Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/Twitter Printscreen

Janković je, po navidi, "tuc-mucovao" svoja predizborna obećanja, ali negde pri kraju, emisija je počela da poprima opasne elemente govora mržnje i poziva na rušenje državnog poretka.

Vidojković i Kulačin izrazili su želju da Đilasov Vladeta pobedi na izborima a onda na je kraju emisije Kulačin obznanio scenario ako ipak ne pobedi:

"Nadamo se da će sve proći kako treba i da nećemo morati izbornu volju da branimo na ulici!"

Za Đilasove vedete, izborna pobeda je, čini se, unapred proglašena. Ukoliko ne bude po njihovom, spremni su da svoje batinaše i plaćenike pošalju na ulice da izazivaju haos.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Bora

03.03.2022 22:09

Ko normalan može da glasa za kandidata koji javno izjavi da nisje u stanju da obavlja funkciju za koju je pristao da se kandiduje! Zapravo,njega su kandidovali,pa nije ni čudno što je izjavio "Ko me gurnu"! Uz najavljene "prioritetne" rušilačke planove,jasno nam je o kakvom kandidatu za gradonačelnika prestonice se radi!

Drsgi

03.03.2022 22:18

Čoveče idi u Lazu proveri se ako te sramota pitaj Miljanu Kulić ona će ti reći još jedno mesto gde možeš da odeš diskrecija zagarantovana

Goran

04.03.2022 08:40

@Drsgi - Ja cu mu reci, to je Gornja Toponica kod Nisa. To je bolnica za psihicko poremecene kao sto su ovi bolesnici. Pa njih bi primili sa odusevljenjem. Oni bi bili ispitivani kao medicinski fenomeni jer toliko dugo zive bez mozga. Vladeta mator covek, a mozak neiskoriscen 0 km predjenih.

MUJO

03.03.2022 22:37

Ovde je magare(dobar)a ostala trojica dele loš i zao.Možete odmah na ulice jer ste uličari a što se pobede tiče možete samo da sanjate jer vas neće narod.A ovaj Marko bi mogao da se okupa ,sapun nije skup.

IZNENADJENJE

03.03.2022 23:12

Lako je izaci na ulicu i tako pokusati osvojiti vlast,ali razmislite kakvo iznenadjenje moze da vas doceka na ulici.

Goran

04.03.2022 08:36

A vi kao pretite narodu da ce te izaci na ulice kako bi glasali za vas nesposobne fasiste?? Pa "plasite mecku resetom" sto kazu stari nasi. Jel to mislite da ce te uspeti u nameri da izazovete "Ukrajinski majdan" u Srbiji?? E, pa nece da moze. Malo ste se zajebali. Sa svim opozicionim partijama da se ujedinite necete imati 25% ukupnog placenog izbornog tela.

Boban

04.03.2022 11:58

Da , njima je mesto u azilu da ne kontaminiraju ovu Državu i ako pokušaju da urade obećano, treba ih tamo i smetiti na duži period.

Gagi

04.03.2022 12:00

Posto na izborima nemate sta da trazite,jer nemate nikakve sanse, krenite odmah na ulice.a kao velike antisrpske bede mozete zanociti ispod kakvog mosta ili jos bolje i sigurnije u nekoj kanalizaciji.......gde vam je i mesto