"IZVELI STE KRVAVU VOJNU OPERACIJU PROTIV BEOGRADA!" Putin u obraćanju naciji stao u odbranu Srbije, osuo paljbu po zločinačkoj Alijansi!
Foto: Alo!

Predsednik Putin se u svom obraćanju osvrnuo na NATO agresiju protiv Srbije 1999. godine i pomenuo bombardovanje Beograda.

- Ne morate daleko tražiti primere. Prvo su bez ikakvih sankcija Saveta bezbednosti UN izveli krvavu vojnu operaciju protiv Beograda, koristeći avione i rakete baš u samom centru Evrope. Nekoliko nedelja neprekidnog bombardovanja civilnih gradova, na infrastrukturu za održavanje života. Moramo da podsetimo na ove činjenice, inače neke zapadne kolege ne vole da se sećaju tih događaja, a kada govorimo o tome, radije ukazuju ne na norme međunarodnog prava, već na okolnosti koje tumače kako im odgovara.- rekao je Putin.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Marko

24.02.2022 12:19

Šta je tu čudno u izjavi .SVE je ISTINU REKA .SAD SAV ZAPAD NAPADA PUTINA .A ŠTA JE TAJ ISTI ZAPAD ČINIO ZLO SRBIJI 78 DANA .OTELI ZA SAD DEO SRBIJE I SVI ĆUTE.

Srbin Lebane

24.02.2022 15:50

Ziveooo Brat Putin i ceo pravoslavni narod

Miki

24.02.2022 21:49

Samo da ne sjebu Rusiju i uvedu neke sankcije ili slicno,onda smo ga ugasili. Treba se drzati Kine i Rusije kao i Belorusije.

Srb

25.02.2022 06:05

Nemoj,ljubim te nas da spominjes,samo nam opet to treba da i mi ratujemo. Dosta nam je